pondělí 12. dubna 2021

Zimní povlečení

Vlastnosti krepového povlečení oceníte především, když neradi žehlíte. Pokud dáváte přednost klasice, můžete zvolit tradiční bavlněné povlečení s půvabnými vzory. Jste-li věční zimomřivci, oceníte hřejivé vlastnosti mikroplyšového povlečení. Zimní povlečení dokonale navodí tu správnou atmosféru ve Vaší ložnici. Připravili jsme pro vás řadu originálních zimních povlečení různých podob.


Povlečení se zimními motivy je vyrobeno z kvalitní 1 bavlny.

Inspirujte se a zažijte příjemné hřejivé chvilky v útulném domácím prostředí. Kupte si vánoční povlečení na FAVI. Nabízíme levné ložní prádlo s vánočními motivy, které ještě lépe doladí sváteční atmosféru.


Seženete jej v klasických rozměrech 140x2i na francouzskou postel (200x200). Oblíbeným materiálem je v zimě flanel, mikroflanel nebo mikroplyš. Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte si levné povlečení z krepu, bavlny nebo saténu. Levné ložní povlečení s unikátními vzory vám zajistí královský spánek.


Vybírejte levné povlečení na jednolůžko, dvojlůžko i povlečení pro děti s kouzelnými. Zimní přikrývka je primárně určena pro chladné zimní období.

V naší nabídce naleznete několik tlouštěk zimních přikrývek a thermo přikrývek. Thermo přikrývka je vyrobena tak, že uprostřed přikrývky vznikne vzduchová kapsa, která ještě více zvýší hřejivost přikrývky. Krásné a příjemné povlečení s 3D potiskem z mikrovlákna.


Toto povlečení využijete v každém ročním období, v zimě hřeje, v létě chladí, omakem ho lze přirovnat k bavlněnému saténu. Mezi jeho další výhody patří jeho nenáročná údržba - je rychleschnoucí, není třeba žehlit,stačí pouze vyvěsit,je. Po vyprání povlečení pověste a suché ho pouze složte nebo povlékněte zpět. Při výběru kvalitního povlečení z mikroplyše se zaměřte na použité materiály.


Kvalitní materiál si udržuje svou tvarovou a barevnou. Hledáte luxusní nebo naopak levné ložní povlečení ? U nás najdete velký výběr, všechny materiály od mikroplyše, bavlnu, krep, damašek až po saténové. Vybírejte také povlečení podle barvy - jednobarevné (bílé, černé, fialové, šedé) i vzorované. Značka Matějovský je zárukou, že Vám povlečení bude mnoho let spolehlivě sloužit, barvy budou stále zářivé a povlečení si zachová svůj tvar. Opíráme se o mnohaleté zkušenosti z oboru, aby naše výrobky vždy patřily ke špičce v textilní produkci.


Kromě klasického povlečení u nás najdete také atypické rozměry. Ložní povlečení na 4home. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Ve všech rozměrech, prodloužené i francouzské, skladem nejen zimní přikrývky. Zimní flanelové povlečení s lamou - hřejivé i vtipné současně.

Ideální pro chladnější měsíce z roku. Potisk na fotografiích je ilustrační. Proč se zachumlat do povlečení od nás?


V MKLůžkoviny pro vás vybíráme jen taková povlečení , v kterých se s lehkostí usíná. A zároveň se ráno těžce opouští. Díky tomu už jsme povlékli postele ve vesnických chalupách, luxusních hotelech i městských bytech. Jsme česká firma ČESKA Group a. Prodáváme bytový textil a ložní prádlo z České republiky, té nejvyšší kvality. Ať již u nás koupíte prostěradlo či povlečení , vždy si můžete být jistí, že před jeho uvedením do prodeje musí zboží nejprve projít naším vlastním testem kvality - především několikanásobným praním, abychom mohli zaručit barevnou.


Flanelové povlečení ze 1 bavlny je vyráběno z hustě tkané látky o vyšší gramáži, která je navíc upravena „počesáním, kterým je vytažen jemný vlas na povrch látky. Díky tomu je flanelové povlečení krásně jemné na dotek a navíc příjemně hřeje. Je tak vhodné zejména pro chladné zimní měsíce. Když chcete svou postel zahalit do půvabných vzorů, sáhněte po povlečení 3D v akci. To vás nezaujme jen krásným, mnohdy až živým designem, ale spolehnout se můžete i na kvalitní materiál, ze kterého je vyrobeno.


Vybírejte vzory povlečení pro Vaši ložnici na kvalitních materiálech. Od nežehlivého SATÉNU, JERSEY a KREPU, až po hřejivý FLANEL, tradiční DAMAŠEK a oblíbenou HLADKOU BAVLNU. Nepřehlédněte kategorii DESIGN, kde jsme pro Vás připravili výrazné a atraktivní vzory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky