úterý 20. dubna 2021

Zmrzlinovač kenwood major

Tento zmrzlinovač určený pro modely robotů Major je fantastickým doplňkem pro přípravu vynikajících zmrzlin a sorbetů. Kuchyňské roboty Chef a Major představují tu nejvyšší úroveň designu a technologického know-how. Tyto roboty ocení i zkušení odborníci. Pokud je vaření také Vaší vášní, roboty Chef a Major jsou ty pravé přístroje, které Vám umožní realizovat všechny Vaše nápady.


Zobrazit všechy produkty.

AT957A, príprava zmrlzliny, sorbetov. Kenlyte,chladiaca nádoba, miešacia lopatka, veko. Snadno se používá a jeho součástí je. Kenwood zmrzlinovač Koupíte na MALL. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Za púhych minút pripravíte až liter.

Příslušenství pro kuchyňské roboty POZOR NOVÉ, ALE BĚHEM PŘEPRAVY POŠKOZENO VÍKO, VIZ REÁLNÉ FOTOGRAFIE, JINAK NOVÉ. Víte, co stojí za elegantními kuchyňskými pomocníky, kteří dokáží s chutnými surovinami opravdové zázraky? Nástavec je ideální pro výrobu lahodné domácí zmrzliny či sorbetů. AKCE: získejte kurz vaření a kuchařku s recepty zdarma (po registraci do dnů od nákupu)!


Robot zaujme extra velkou 7l nerezovou pracovní mísou, elektronickou kontrolou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Zmrzlinovač KENWOOD nabízí přípravu dokonalé zmrzliny a sorbetu bez velkých ledových krystalů.


Je opatřen mrazící mísou a otáčivou lopatkou, takže směs se neustále promíchává a mrazí. Vytvoříte si sametově jemnou konzistenci během – minut. Podrobné informace KENWOOD AT 9Zmrzlinovač U tohoto produktu nelze využít osobní odběr.


Za pouhých minut připravíte až 1. Sú to kuchynské roboty, ktoré ocenia aj skúsení odborníci. Ak je varenie Vašou vášňou, kuchynské roboty Titanium Chef a Major Vám ponúkajú slobodu a prostriedky, ako ju vyjadriť.

Pozrieť všetky produkty. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Součástí zmrzlinovače je plastová mísa Kenlyte TM, chladící nádoba, míchací lopatka a víko. Zmrzlinu nebo sorbet lze připravit za cca minut (litr).


Nádoba se vkládá místo základní. Súčasťou zmrzlinovače je plastová misa Kenlyte TM, chladiaca nádoba, miešacia lopatka a veko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky