středa 13. května 2020

Ubytování český krumlov

Pohodlné a cenově výhodné ubytování je připraveno pro jednotlivce i skupiny po celý rok. Podívejte se na hodnocení od hostů a zarezervujte si ideální ubytování pro svůj pobyt. K dispozici má dvě ložnice, kompletně vybavenou kuchyň, obývací pokoj, koupelnu s vanou a WC. Welcome to the Largo boarding house.


You can get to know the history of our beautiful city in our boarding house and experience its unforgettable atmosphere directly in its heart from our family boarding house, which is located in a newly renovated. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 7Kč za osobu a noc.

Benešov nad Černou penziony. Pošumaví penzionů, hotely. Dolní Dvořiště ubytování.


Apartmány Latrán poskytují pohodlné nevšední ubytování v samotném centru městské památkové rezervace UNESCO v naprosté blízkosti českokrumlovského zámku a areálu středověkých Klášterů. Krumlov penzionů, hotelů. V apartmánu najdete vybavenou kuchyň, v koupelně jsou pro větší pohodlí připravené pantofle a toaletní potřeby v ceně ubytování. Nabízíme Vám Dům U Tří Havranů (Latrán 46), Dům U Kominíka (Latrán 47) a Dům U Trumpetisty (Latrán 45).


Součástí penzionu je společenská místnost, kde jsou podávány bohaté snídaně formou bufetu. U dvou pokojů je možná přitýlka.

We would like to say a few words about our boarding house. Rekreační zařízení - Če. Parkování je zajištěno v zahradě pensionu a jedno parkovací místo v garáži. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni. Nespočtu muzeí a galerií dominuje Muzeum voskových figurín a přidružené Muzeum útrpného práva, při jejichž prohlídce si budete připadat jako na cestě časem.


Stojí v kopci nad historickým centrem s krásným výhledem na zámek i řeku Vltavu. Penzion se nachází ve velmi klidné uličce 4m od hlavního náměstí, 1m od městského parku a řeky. Nabízíme cenově velmi výhodné ubytování ve stylově zařízených pokojích s vlastním příslušenstvím a sejfem, v historickém domku s dvorečkem a zahradou s posezením. Co by kamenem dohodil, se nachází velká vodní nádrž Lipno a také chráněná krajinná oblast Šumava, která přímo vybízí k procházce.


Dům, který pochází ze 17. Naše elegantní pokoje Vás okouzlí svým komfortem a jedinečným stylem. Příjemná rodinná atmosféra, individuální péče, maximální komfort a diskrétnost. Rezervujte přímo přes náš web a ušetřte!


Jeho umístění vám umožní během deseti minut chůze dosáhnout historického centra. Ubytování vybírejte z nabídky celkem 1penzionů. Poloha pensionu je situována v části města nazývané Horní Brána nad řekou Vltavou s výhledem na městský park a zámeckou věž.


Právnická osoba zapsaná v Obchodním rejstříku a vedená u Krajského soudu v Českých Budějovicích, Sp. Neopakovatelná atmosféra tohoto starobylého města se snoubí s překrásnou polohou v údolí Vltavy. Centrum města je pěší zónou, auta parkují na vyhrazených, placených parkovištích.

Luxusní resorty s pěti nebo čtyřmi hvězdičkami, krásné tříhvězdičkové hotely i malé hotýlky s rodinnou atmosférou. Chcete jet na romantický víkend ve dvou? Zkuste zámecké nebo wellness hotely. Chystáte se na výlet s rodinou? V našem apartmánu najdete kromě plně vybavené kuchyně také koupelnu se sprchovým koutem a rohovou vanou.


Samozřejmostí je internetové WIFI připojení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky