pátek 22. května 2020

Toaletní papír zewa deluxe

Pokud hledáte klasický bílý třívrstvý toaletní papír bez jakékoli parfemace, ale s maximální účinností a péčí o pokožku, toto je pro vás ideální volba. Zárukou naší dobře známé kvality je potisk s naším logem Zewa. Třívrstvý bílý toaletní papír je příjemný nejen na pohle ale zaujme vás i svou měkkostí a jemnou vůní tropických květin. Deluxe je vyráběna z recyklovaného papíru.


Jediná rolička, kterou.

Jednoduše vhoďte roličku do záchodové mísy a spláchněte. Není třeba ji splachovat samostatně. Veškeré informace o produktu. Kromě toho příjemně voní právě po broskvích. I díky tomu se stal tak oblíbeným v našich domácnostech.


Vpusťte do své koupelny svěží ovocný vánek. Tento jemný a zároveň pevný papír v atraktivní broskvové barvě si jistě oblíbíte. Každý útržek bude laskat vaši poko.

Bílý třívrstvý toaletní papír se svěžím zeleným potiskem a skutečnou vůní heřmánku. Delhaize koristi kolačiće (i slične tehnike) kako bi vaša poseta i kupovina na maxi. Ti kolačići omogućavaju kompaniji Delhaize i trećim stranama da prikupljaju informacije o vama i vašem ponašanju na našoj veb stranici i eventualno van nje. Bílý 3vrstvý toaletní papír se svěžím zeleným potiskem a skutečnou vůní heřmánku.


Logo Zewa potvrzuje na tomto jemném a zároveň pevném papíru proslulou kvalitu značky. Embosované logo Zewa vám opět ručí za naši proslulou kvalitu. Je maximálně jemný k pokožce. Rolička papíru, kterou lze spláchnout do záchodu. V spletni trgovini SPAR se trudimo, da so informacije o izdelkih čim bolj natančne in se ves čas osvežujejo.


Lahko se zgodi, da se nekatere obvezne informacije, kot so poreklo, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti, naziv nosilca dejavnosti in druge informacije, občasno spremenijo. Cena uváděna za balení. Toaletní papír ) Hodnocení produktu:. Dopřejte si pocit opravdového luxusu.


Třívrstvý toaletní papír s elegantní barvou slonové kosti je příjemný nejen na pohle ale uchvátí vás i svou. Sve Konzum informacije na jednom mjestu. Još niste napravili narudžbu.

Stavite proizvode u košaricu, označite način preuzimanja i plaćanja - a ostalo prepustite nama. Země původu Všechny země původu Česká republika Německo Polsko Rakousko. Přesáhli jste limit tohoto zboží. Navíc díky barevným veselým zvířátkům na obalu se Zewa Kids okamžitě stane u vašich dětí hitem. Původní cena ZEWA DELUXE TOALETNÍ PAPÍR je 19Kč.


Aktuálně lze koupit ZEWA DELUXE TOALETNÍ PAPÍR do 21. Tesco za pouhých 17Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky