pondělí 4. května 2020

Termoprádlo dámské

Společnost SPORTISIMO s. Funkční prádlo by nemělo chybět v šatníku žádné sportovkyně. Jde o základní kámen vrstveného systému, udržuje optimální teplotu těla a odvádí pot. V sekci dámského sportovního a outdoorového oblečení najdete: sportovní spodní prádlo, dámské termoprádlo , dámská funkční trika, outdoorové celopropínací mikiny a funkční pulovry, dámské softshell a outdoor kalhoty, dámské softshell a zimní bundy, dámské cyklistické oblečení nebo široký výběr sportovní.


U nás najdete dámské termoprádlo, dámské kalhotky, leginy, dámská trička, dámské mikiny, nátělníky.

Dámské oblečení Bundy Kalhoty a kraťasy Mikiny a svetry Vesty a roláky Košile a trika Termoprádlo Merino - Izoluje za jakýchkoliv podmínek. Dámské termoprádlo Dopřejte svému tělu maximální pohodlí a vybavte svůj šatník odolným funkčním prádlem! Díky módnímu melíru a provedení je vhodné také na běžné nošení.


Pokud se chystáte na hory, bruslení nebo jen fandit na hokejové utkání, oceníte teplé dámské termoprádlo. Předejděte nachlazení nebo nepříjemnému pocitu zimy a vyberte si své do budoucna oblíbené termoprádlo. Materiály, ze kterých se termoprádlo vyrábí jsou převážně syntetická vlákna, která mají tu výhodu, že vlhkost neabsorbují, ale díky tzv.


Dámské lyžařské termoprádlo Rukavice Čelenky a čepice Kukly a nákrčníky Běžky Pánské oblečení na běžky Dámské oblečení na běžky.

V naší nabídce naleznete dámské termoprádlo , které lze využít při sportovních aktivitách jako jsou zimní sporty, jízdě na kole, běhu či turistiky. Toto prádlo je vyrobeno z vysoce kvalitních materiálů, které mají funkční vlastnosti – odvádí pot od těla a zároveň udržují teplotu a rychle prosychá. Netopte pánu bohu do oken.


Správně zvolené dámské termoprádlo vaše teplo nepustí a zároveň odvede vlhkost. Dámské sportovní termoprádlo jako základní vrstva. Sportovní termoprádlo je základem oblečení každého sportovce během venkovních tréninků v zimních a deštivých dnech.


Měli bychom jej oblékat jako první vrstvu oblečení pod mikiny, fleecy a bundy. Pak budeme mít jistotu, že dámské termoprádlo 4F bude plnit své. Skvělým doplňkem pro chladné podzimní a zimní dny je naše termoprádlo. Je ušité z vysoce funkčních materiálů, které skvěle absorbují pot a odvádějí ho pryč od těla.


Oblečte se do našeho termoprádla od hlavy až k patě, nabízíme termo legíny, termo trika i tílka a termo roláky pro celou rodinu. Provozovatel webu, jako správce osobních údajů, zpracovává na tomto webu soubory cookies k zvyšování kvality služeb, personalizace nabídky, sběru anonymních dat a pro analytické účely ve své prezentaci. Odesláním mailu získáváte trvale výhody a slevy Husky klubu, které můžete využít také na prodejnách Husky.


Kompletní seznam výhod klubu naleznete ZDE. Přeji si dostávat informace o novinkách a akčních nabídkách. Z odběru novinek se budete moci kdykoliv odhlásit v sekci Můj účet nebo kliknutím na odkaz v patičce každého zaslaného newsletteru.

Ať už jste vrcholová sportovkyně, volnomyšlenkářský turista nebo jste jen rádi v pohybu, oceníte kvalitní termoprádlo , které poskytne Vašemu tělu maximální komfort. Dámské komplety a soupravy) Hodnocení produktu:. Termo spodky a triko s dlouhým rukávem poskytují ideální komfort pro pobyt v chladnějším prostředí.


Přitom dobře odvádí pot a. Zimn í Dlouhý rukáv Letní Krátký rukáv Podprsenky Sety Spodky Spodní prádlo. První funkční vrstva musí odvádět pot tak, aby bylo pokožka suchá a tělo zbytečně neztrácelo teplo. Syntetická termotrika vynikají v odolnosti a rychlosti odvodu potu.


Přírodní vlněné prádlo má výbornou termoregulaci. Dámy, které rády sportují, jistě ocení termotrika a termospodky z naší nabídky. Hlavní stránka Pánsk é Termoprádlo. Přeskočit na menu Přeskočit na volbu jazyků Přeskočit na vyhledávání. Vans, Roxy, New Era, Converse, Burton.


Garance nejnižší ceny, expresní doručení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky