čtvrtek 30. dubna 2020

Vlněné ponožky

Kotníkové ponožky oceníte hlavně v teplých měsících, jakmile vytáhnete ze skříně kraťase a sukně, protože chození na boso není uplně zdraví prospěšné a naše oblíbené bambusové ponožky už zabránily hned několika trapným situacím našich kolegů, kdy po celém dni na nohou, museli na nečekanou návštěvu ke. Klasické, léty prověřené vlněné ponožky ! Jsou oblíbené na doma, do postele, na chaty, atd. Při praní se nesráží a ani nekoušou.


Ocenňují je především starší lidé pro svou pohodlnost, ponožky jsou bez lemu a proto neškrtí a jsou krásně volné. Teplé ponožky z ovčí vlny.

Specializujeme se na prodej kvalitních ovčích kožešin a výrobků z ovčího rouna, jako jsou ledvinové pásy, polštáře, přikrývky, podložky, pantofle, vesty nebo zdravotní ponožky. Vlněné pánské ponožky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě. Zabýváme se výrobou ponožkového zboží. Konkrétně to jsou ponožky oblekové, sportovní, pracovní, zdravotní, 1 bavlněné, zimní, lyžařské, funkční, trekové, kotníkové, podkolenky a nadkolenky.


A tak u nás najdete nejen vlněné vesty, ve kterých se budete cítit příjemně za všech okolností, ale také vlněné deky, přikrývky či polštáře pro dokonalý odpočinek. V sortimentu dále nechybí ani hřejivé ponožky nebo ledvinové pásy a teplé vlněné fusaky pro miminka. Ucelená nabídka produktů z vlny je doplněna. Naše ponožky jsou jedinečné svým dizajnem, který ti dá pocit výjimečnosti.


Ukaž i ty, že jsi jiný!

Nahoď si naše bláznivé ponožky a naskoč na vlak plný možností. Provozovatel webu, Mgr. V nabídce máme i elastické ponožky , které chrání vaše nohy před křečovými žílami a zmírňují otoky a bolest. Stovky krásných kousků z těch nejlepších přordních materiálů pro ženy i pro muže.


Zamilujte se do bambusu, Tencelu, konopí či bio bavlny. Vrácení či výměna zcela zdarma. Vlna je výborný tepelný izolant. Pro ponožky na podzim a zimu tradiční a ideální materiál. K dostání jsou ve dvou variantách.


Standardní ponožky mají hladký a pevný povrch a na noze pevně drží i při zimních sportech či horských. Zimní vlněné ponožky s volným, nesvíravým lem - známe jako SIBIŘKY. Vlněné ponožky izolují i při vysoké vlhkosti a zůstávají přitom na dotyk suché. Vlněné dámské ponožky z tisíce e-shopů pohodlně na jednom místě.


Ponožky mají hrubší strukturu úpletu. V našem butiku najdete elegantní nadčasové oblečení z přírodních materiálů s fair trade certifikací. Merino ponožky jsou prostě skvělým kouskem oblečení, který by vám ve skříni rozhodně neměl chybět.


MERINA pro zátěžové sportovní aktivity. V oblasti kotníku a lemu jsou zesíleny a zvýšeny pro lepší stabilitu na noze. Vhodné zejména pro běh, ale i trek a ostatní sportovní aktivity.

Pro pohodlnější jízdu využijte doplňky Bontrager. Cyklistické ponožky Bontrager jsou vybaveny kompresním úpletem v oblasti nártu, který udržuje ponožku na svém místě. Termální vlna a látka odvádějící vlhkost Profila Dry z nich činí ty nejlepší cyklistické ponožky vhodné do každého počasí. Dětské vlněné lyžařské ponožky.


HORALIK detské trekové antibakteriá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky