pondělí 27. dubna 2020

Žehlička na vlasy eta colorino

Speciálně upravená žehlicí plocha vlasy rychle a spolehlivě narovná, aniž by způsobovala jejich třepení či lámání. Ionizace navíc zajistí, že vlasy nebudou krepovatět ani elektrizovat. ETA Rosalia vyniká maximální šetrností a pohodlnou manipulací.


Její keramicko-turmalínové destičky zajistí. Plynule nastavitelná teplota a ionizace ošetří vaše vlasy šetrně a zároveň profesionálně, navíc její zaoblená konstrukce se skvěle hodí také na kudrnaté vlasy. Na první pohled mě zaujal veselý design a následdně i funkce.


Nejvíce jsem ocenila nastavitelnou teplota s kontrolkou nahřátí. Perfektně vyžehlí už na 180C husté vlnité vlasy (né kudrnaté) na mnohem méně zátahů (vyžehlí i širší, tlustší prameny) = vlasy jsou vyžehlené za mnohem méně času. Plynule nastaviteľná teplota a ionizácie ošetrí vaše vlasy šetrne a zároveň profesionálne, navyše jej zaoblená konštrukcia sa skvele hodí aj na kučeravé vlasy.


COLORINO je keramicko – turmalínová profesionální vlasová žehlička od společnosti Eta. Má keramicko-turmalínové destičky, které jsou mm široké. Díky nim se úprava Vašich vlasů stane zábavou. Nabízí funkci ionizaci eliminující statickou elektřinu pro. ETA Fenité s technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje – chrání vlasy před poškozením.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Můžete mi zde zadat svou e-mailovou adresu a jakmile se ke mě stejný produkt znovu dostane, pošlu Vám upozornění.


Nebo si můžete vybrat z podobných produktů. Ty lze nahřát až na profesionální teplotu 220°C. Ionizátor v žehličce Vaše vlasy dokonale zkrotí. Braun Satin Hair colour Žehlička na vlasy Braun Satin Hair s technologií Colour Saver, Vaše barva vlasů bude o méně blednout, než při používání běžných žehliček na vlasy.


Keramické desky Nanoglide. Technologie Satin ion - zvlhčuje vlasy během stylingu. Miliony aktivních iontů. ETA FENITÉ s funkcí žehlení s párou a technologií postupného uvolňování keratinu a arganového oleje.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Má plynulou regulaci, kterou si můžete sami nastavit teplotu, která Vám vyhovuje. Colorino je keramicko-turmalínová žehlička na vlasy , kterou se podaří vytvořit účes jako od profesionálního kadeřníka.


Zaoblené okraje žehličky je možné použít na kudrnaté vlasy. Ionizácia navyše zaistí, že vlasy nebudú krepovatieť ani elektrizovať. Eta Colorino, Cena: 4Kč, Lokalita: Šumperk. Popis: Příkon W, plynulá regulace teploty až 200°C, keramickoturmalínové odpružené destičky, šířka destiček mm, funkce ionizace, zaoblené kraje pro kudrnaté vlasy , světelná signalizace provozu.


Rozštiepených končekov ani zelektrizovania vlasov sa tak nemusíte obávať. Exkluzívnu starostlivosť dopraje vašim vlasom žehlička na vlasy ETA Fenité. Teplota nastavitelná od 1do 2stupňů C. Prodávám, protože si vlasy už nežehlím. ROSALIA má príkon W. S obrovským smútkom ponúkam na predaj svoju používanú milovanú parnú žehličku na vlasy L’Oréal Professionel SteamPod 1. Vlásky sú raz dva vyžehlené, lesklé, parný ráz hydratuje, vôbec nie sú zničené a vydržia rovné omnoho dlhšie ako pri bežných žehličkách.


Veškeré informace o produktu. S žehličkou na vlasy ETA si vykouzlíte dokonalý účes jako od kadeřníka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky