středa 29. dubna 2020

Tescoma konvice

Horké i studené, alko i nealko – TESCOMA má vše pro stylovou přípravu a vkusné servírování vašich oblíbených nápojů. Pro uchování připravených horkých nápojů dopřejte konvicím moderní vysoce účinný termoizolační kabátek. Konvice na čaj a kávu French press. Příprava výběrové kávy a čaje v domácích podmínkách je hotové umění. Ať už milujete ovocné domácí limonády nebo spíše holdujete pití čaje a kávy, v této kategorii si rozhodně přijdete na své.


Tescoma konvice

Máme pro vás nerezové konvice na čaj a kávu, porcelánové konvice nebo tolik oblíbené skleněné džbány třeba na domácí ovocné nápoje. Luxusní rychlovarná konvice. Představte si krásnou rychlovarnou konvici, která vám poskytne nečekaný luxus - jediným stisknutím připraví vodu optimálně teplou pro dětskou kaši, ohřeje ji na teplotu, kterou potřebuje správně připravený zelený čaj, nebo ji rychlostí blesku přivede pod bod varu, abyste si mohli bez dlouhého čekání zalít voňavou kávu.


Pro přípravu vynikající kávy není třeba pořizovat neskladné elektrické kávovary za desetitisíce korun. Silnou a lahodnou kávu vám kdykoli uvaří kvalitní moka konvičky TESCOMA. Prvotriedne sklo a vyberaný, cenami ovenčený dizajn bude vašim nápojom svedčať! Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování.


Tescoma konvice

Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Vynikající pro přípravu a podávání čaje nebo kávy. Je vyrobena ze žáruvzdorného skla, prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu.


Rychlovarná konvice PRESIDENT 1. Splňuje požadavky i nejnáročnejších milovníků čaje i kávy. Skleněná nádoba je vhodná do myčky. A pyšní se prestižní mezinárodní cenou za design Red Dot Design Award.


Tescoma konvice

Rodiče menších dětí ocení funkci „100° 40°“, se kterou snadno připraví sterilizovanou v. Nic nezahřeje tak jako čajová konvice s teplým čajem uvnitř. Vyberte si konvičku na čaj, která bude dělat radost na vašem stole. Na výběr máte konvice keramické, skleněné, retro i kameninové. Stačí kliknout na FAVI.


Tradiční vyluhovací sítko slouží pro vyluhování čerstvé máty, zázvoru. Tescoma President je rychlovarná konvice českého výrobce, který si dal u tohoto modelu záležet jak na funkčnosti, tak na moderním vzhledu. Tělo konvice je z nerezové oceli, samozřejmostí je ale průhled s ryskami objemu. Celkem se do této konvice vejde až litrů vody, to znamená, že nebude problém připravit více nápojů. Vítejte na stránkách elektronického a informačního objednávkového systému NEOS.


Můžete v něm snadno realizovat vaše objednávky zboží od společnosti Tescoma a současně vám poskytne všechny potřebné informace o akcích, novinkách a změnách, které by vám neměly uniknout. Vyrobena ze žáruvzdorného borosilikátového skla, luxusní stojánek je kombinací špičkové nerez oceli a plastu. Nechte se unést vůní lahodného čaje, připraveného ve varné konvici Tescoma TEO.


Ta je vynikající pro přípravu a podávání všech druhů čaje a čajových nápojů. Servírovací konvice - Tescoma. Ke každému stolování s přáteli či rodinou patří dobrá káva nebo čaj.


Tescoma konvice

Abyste mohli horké nápoje elegantně servírovat, je na trhu široká nabídka servírovacích konvic originálních designů a tvarů, určených pro nejrůznější nápoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky