úterý 7. dubna 2020

Venkovní hračky

Také si vaše dítě rádo hraje venku na čerstvém vzduchu? Pak se mu určitě budou hodit hračky na zahradu, s nimiž si užije plno legrace. Venkovní hračky jsou určeny především pro radovánky mimo Váš domov. V této kategorii nabízíme trampolíny, bazény, skluzavky, zahradní domečky nebo sportovní vybavení.


Za zmínku stojí i zahradní vybavení u kterého může odpočívat celá rodina a třeba si společně zahrát jednu ze společenských her z naší nabídky.

Zahrada přímo vybízí ke hře, vyberte si z naší nabídky domečků, skluzavek, elektrických autíček a koloběžek tu hračku, která vám bude vyhovovat. Nechte své dítě zahradničit s lopatkami a hrabičkami a projíždět se na odstrkávadle nebo tříkolce. Hračky na zahradu, jako jsou dětské bazénky, hračky do vody, skákací hrady, nafukovací lehátka od značek Bestway, Little Tikes, Index a dalších. To vše za úžasné ceny a dodáním do hodin.


Vyberte si z nabídky hraček od dřevěných až po velké nafukovací hračky na zahradu, které děti tak milují. Vážení zákazníci, i v tomto těžkém období náš e-shop nadále funguje. Každý den balíme a odesíláme všechny objednávky k vám domů.


Chtěli bychom vás ujistit, že dodržujeme bezpečnostní opa.

Hračky , stavebnice, společenské hry, zábava pro děti. Doporučujeme širokou nabídku LEGO kompatibilních stavebnic Sluban za skvělé ceny, zábavné karaoke sety Konig nebo vzdělávací hračky jako např mikroskopy. Internetový obchod Patro. Nakupujte elektroniku, počítače, notebooky, LCD televizory, kuchyňské potřeby, knihy, dárkové zboží.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Značka Woody Mondo Master Fru Blu Teddies Acra ADC Blackfire Adriatic Albi Androni Beluga Best Sporting Bestway Buddy Toys Cobi Dino Dohany DOLU Dunl. Dostupné sportovní potřeby a doplňky, sportovní potřeby, sportovní oblečení, hračky a potřeby pro fitness.


Osobní odběr v maloobchodní prodejně. Elektrické autíčko Buddy Toys pro děti od tří let, s rychlostí max. Přihlašte se zdarma do našeho seznamu novinek a budete pravidelně informováni o našich nových produktech.


Míčky, přetahovadla, frisbee pro psy. Dětský zahradnický vozík - vozík pro malé zahradníky s bohatým příslušentstvím Zahradní vozík na kolečkách pro malé zahradníky obsahuje vše potřebné, např. Rozměry vozíku: x 5x cm. V sekci hračky na zahradu si můžete prohlídnou nabídku dětských hřišť v podkategorii dětské hřiště. Pokud hledáte plastové hračky na písek nebo do vody a při tom vám velmi záleží na bezpečnosti vašich dětí, nabízíme vám americkou značku ekologických hraček Green toys.


Green toys, to je především odpovědná výroba hraček z recyklovaného plastu láhví od mléka. PVC, Bisfenol ani ftaláty- pevný a hladký materiál-.

Chovatelské potřeby pro domácí zvířata. Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Všechny hračky na zahradu, které dodáváme, splňují nároky na kvalitu provedení, venkovní odolnost i bezpečnost provozu, takže na ně bez obav můžete pustit své děti. Na naše hračky pro kluky i pro holky se můžete spolehnout. Nabízíme Vám výrobky vybraných značek za skvělé ceny.


Veškeré zboží je určeno pro český trh. Při nákupu Vám pomůže podrobný popis a fotodokumentace produktů. Pokud potřebujete poradit s výběrem, nebo máte jakýkoli dotaz, kontaktujte nás na telefonních číslech uvedených u jednotlivých produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky