čtvrtek 23. dubna 2020

Výčepní zařízení s kompresorem bazar

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů výčepní zařízení. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty výčepní zařízení - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Máte chuť na čepované pivo u Vás doma, na zahradě nebo na večírku?


Výčepní zařízení s kompresorem bazar

Ohromte své přátele a pořiďte si výčepní zařízení na pivo, které je vybaveno univerzálním chladícím zařízením na čepování piva pomocí tlakového systému CO2. Prodám výčepní (stáčecí) zařízení ETA xr minipub s chlazením. Chlazení na pivo, pivní chlazení, výčepní zařízení LINDR.


Vážení zákazníci, expedice zboží probíhá každý pracovní den. Doručení spediční službou PPL na dobírku je stále možné, ale prosíme Vás o maximální využívání platby bankovním převodem. Výčepní madlo je ulomené - dá se používat i bez něj nebo opraivt svépomocí. Pryč jsou doby, kdy se pivo chladilo ve sklepech ledem.


Moderní výčepní zařízení v sobě zahrnuje spolehlivé chlazení na pivo. Dobře vychlazené pivo je hlavně v letních měsících velmi příjemným osvěžením. Jedná se o dřevěnou pípu, chlaďák, myčka na sklenice, nerez odkapávač.


Mám k tomu i potravinářský kompresor funkční ale při vyzkoušení fouká s nejspíš s tlakové nádobky, s cela jistě op. Naše firma dodává kompletní sortiment výčepních zařízení české značky SINOP CB a. Prodám přenosné nerezové výčepní zařízení Sinop Anta MKo rozměrech 235x275x375. Důvodem prodeje je nevhodný narozeninový dar, který u mě nemá využití. Je vhodný na domácí použití.


Je nerozbalený v původní krabici. Narážecí hlava, spojky ani hadice nejsou součástí balení. Bez záruky a reklamace. Hledáte kvalitní výčepní zařízení s dodáním až do domu?


Z naší nabídky si určitě vyberete. Pestrý sortiment zahrnuje menší chlazení na domácí využití i velkokapacitní zařízení pro komerční provozy. Kromě prodeje poskytujeme také servis a poradenství, takže se na nás můžete obrátit s. V souvislosti s usnesením vlády funguje provozovna pouze pro expedici internetových objednávek.


Výčepní zařízení s kompresorem bazar

Zboží doručujeme pomocí přepravních služeb DPD (lze platit pouze platební kartou řidiči) nebo PPL (lze platit pouze platební kartou řidiči). CO N BIOGON) Jaký má výčepní zařízení výkon? Každé chlazení má ve svém názvu číslovku, která udává výkon v litrech nápoje za hodiny.


Porovnání cen bazar vycepni zarizeni s kompresorem , srovnání cen bazar vycepni zarizeni s kompresorem na portálu HLEDEJCENY. Prodam výčepní zařízení na pivo s chlazením - l. Lindr PYGMY s naražeči BAJONET a PLOCHÝ s. Zařízení vychladí až l za hodinu, takže za tuto krátkou dobu můžete mít 50–dobře vychlazených piv. V našem sortimentu naleznete výčepní zařízení Pygmy komplety : s bajonetem, plochý nebo komplet Kontakt bez narážečů.


Výčepní zařízení s kompresorem bazar

Výčepní zařízení nabízíme v sestavách, dále pak samotné výčepní zařízení klasické i luxusní a příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky