čtvrtek 9. dubna 2020

Vestavná myčka siemens 60

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Siemens SN636X01KE integrovaná vesta. Line nastavuje nejvyšší standardy nad rámec designu a technického vybavení.


Umyjete v ní až sad nádobí a nabídne vám programů mytí, včetně Ekonomického, který je nejúčinnější program z hlediska kombinované spotřeby vody a energie, a je vhodný na každodenní používání. Příborová zásuvka je dodatečnou úložnou úrovní, a díky svému designu nenabízí prostor pouze pro příbory, ale také pro naběračky, salátové servírovací příbory a dokonce i menší porcelánové kousky.

Je vybavena asynchronním, frekvenčně řízeným iQdrive motorem, který je spolehlivý a bezpečný. Na motor se vztahuje let záruka, což potvrzuje jeho dlouhou životnost. Frekvenčně řízená technologie pohání motor bez.


Plně integrovaná myčka vás bude o chodu informovat pomocí LED osvětlení a šetrné mytí křehkého nádobí pak zajistí vestavná myčka Beko s technologií Glass Care. Z dokonale suchého a čistého nádobí. Především kvůli kvalitě mytí a sušení.


Mají ale i plno programů a dobré zpracování – AEG je ve zpracování trochu lepší. Vestavná myčka spotřebuje 7–litrů vody za jedno mytí.

Je to až 7× méně oproti mytí pod tekoucí vodou z baterie, kdy spotřeba dosahuje až litrů. Spotřeba energie vestavné myčky nádobí cm. Free Shipping Available.


Nalezeno: 3produkt ů. Mora vestavná myčka , 60cm IM632. Speed Plus pro až 3x rychlejší mytí nádobí a jeho sušení, inovativní technologie pro inteligentní provoz a dokonalost v každém detailu. S varioSpeed Plus je mytí a sušení až o kratší, při zachování zářivých výsledků. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Výkon a spotřeba náplň: 12. Všechno si musíte rozmyslet, abyste byli připravení ještě předtím, než vůbec nějaký spotřebič koupíte. Najděte to nejideálnější místo, které pro jistotu několikrát přeměřte a napište si, jakou hloubku a šířku může myčka mít.


S myčkou nádobí série 7můžete být kreativnější a při. Light: modré světlo je během fáze mytí projektováno na zem, po ukončení fáze mytí a sušení zhasne. Kapacita je pro jídelních souprav.


Zachovalá úzká myčka vhodná do kuchyně pronájmu, chatu atd.

Klasické programy a funkce. Možnost odložení startu (úspora při mytí na levnější noční proud). Myčka má zásuvku na příbory. Zobrazuje se produktů Seřadit podle.


Mycka siemens vestavná myčka siemens volně stojící myčka siemens. Většinu zboží zasíláme okamžitě. AUTOMATIC program myčka sama zvolí teplotu a délku myt.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky