středa 15. dubna 2020

Termo kelímky na zmrzlinu

Kelímky na zmrzlinu dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás kelímky na zmrzlinu za TOP ceny nebo kelímky na zmrzlinu pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si kelímky na zmrzlinu , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.


Zapamatovatelnost díky brandingu. V poslední době si lidé oblíbili zmrzlinu podávanou v papírovém kelímku.

Univerzální nepromastitelná papírová miska pro horké i studené pokrmy o objemu 3ml ( po okraj) a průměru hrdla 1mm. Miska je ideální ve spojení s víčkem i pro odnos na polévku , zmrzlinu , ovocné a zeleninové saláty , jogurty apod. Papírový kelímek s potiskem o objemu 300ml.


KORNOUTY, TRUBIČKY A OPLATKY, Polívka Libor - POLI. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě.


Novinka v našem sortimentu.

Kvalitní papírové kelímky na zmrzlinu s víčkem. Produktů na stranu: 1 2 72. Nápojový termo pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák , zmrzlinu , ledovou tříšť apod. Thermo kelímek je vyroben z EPS izolačního materiálu ( extrudovaný polystyren ) , který udrží nápoj dlouho v teplém stavu nebo naopak chladném stavu díky svým vynikajícím izolačním vlastnostem. Reklamní papírové kelímky na zmrzlinu s možností potisku se výborně hodí pro stánkaře i restauratéry nebo na firemní akce, kde se podává zmrzlina.


Můžete jim vytvořit nezapomenutelný design, který zaručí, že na logo Vaší společnosti budou všichni dlouho vzpomínat. Velmi kvalitní pevný papírový kelímek na zmrzlinu. Doporučený užitný objem kelímku je l. Kelímek má objem po horní okraj 3ml. Balení obsahuje mix dvou vyobrazených motivů.


Rozměry: průměr dna mm, Ø hrdla mm, výška mm. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží. Vyberete si u nás kelímky na zmrzlinu za férové ceny, případně kelímky na zmrzlinu pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Nabízíme cenově výhodné bílé a transparentní kelímky , velmi pevné kelímky z PET materiálů a kvalitní krystalové pohárky na alkohol. Jistě oceníte bohatou nabídku kelímků na kávu a horké nápoje.


Porcovacie kliešte a špachtle. Termo boxy na zmrzlinu a kelímky.

V přírodní hnědé variantě. Je vhodný na teplé i studené občerstvení. Izolační termo miska na polévku , zmrzlinu a jiné potraviny kde je třeba udržet teplotu po delší dobu. Vzhledově velmi atraktivní pro svojí čirost , srovnatelný s kelímky krystal. Vyberte si termo misky, které se Vám nejvíce hodí.


V klidu si najděte termo misky za nejnižší ceny a nebo termo misky pro pohodové oslavy, párty a další akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky