čtvrtek 16. dubna 2020

Zavírací nože ruční výroba

VOD Vítám Vás na stránkách, kde prezentuji mnou vyrobené nože. Jelikož výroba zavíracího nože je poněkud složitější než výroba pevného nože (co se týká konstrukce), proto jsem si nejprve zpracoval podklady - výrobní výkresy. Aleš Vencovský - výroba nožů.


Jako spousta kluků na vesnici jsem začínal s nožem ze dřeva. Přibylo pár let a pokročil jsem k práci pilníkem a pilkou na železo. V této době vzniklo pár zajímavých a skutečně ošklivých.

Kování svářkového damašku je něco, co dává mému životu smysl. Je v tom kus kouzla: Z pár kousků plíšku vytvořit tak nádhernou věc, až se srdce svírá radostí. O mně Nejdůležitější částí každého nože je čepel. Nekupuji žádné polotovary, vše vzniká v naší dílně. Specializuji se na: Lovecké nože , nože na přežití (Survival), útočné nože , kuchyňské nože , finské nože , nože na táboření, nože na kempování, balisongy.


Ručně kované nože JUBÖ - Tomáš Böser, Jaroslav BRIXI, KŘOVÁK nebo KKNIVES jsou určené k bushcraftovým aktivitám a pro častý pohyb v extrémních podmínkách. Thyssen Krupp, 440C, nebo Poldi AKa AK9. Vyrábím damaškové nože zavírací i pevné.

Na zakázku vyrobíme nože lovecké – pevné i zavírací , nože do kutru, ryté – zdobené, dýky. Víta Nejedlého Sedlčany. Milan Mareček - Zakázková ruční výroba kvalitních loveckých a trampských nožů z nožířských nerezových ocelí N 6a RWL 34. Ruční zakázková výroba nožů.


Na rukojetí nožů používám přírodní materiály - paroží z jelena a kvalitní dřevo. Výroba nožů a dýk v Karlových Varech a okolí. Rytina na noži BUSHIDO – více fotek ZDE Informace: ZDE. VÍTEJTE NA MÝCH STRÁNKÁCH, VĚNOVANÝCH NOŽÍŘSKÉ VÝROBĚ. Stálé a akční nabídky pro výrobu profesionálních nožů.


Ke každému noži nabízíme kvalitní kožené pouzdro. Provádíme údržbu a opravy nožířských výrobků, brousíme nože , nůžky, složení do masostrojků, kutrové nože atd. Našim cílem je vyrábět nože pro každého. Vítejte na mých stránkách, které se věnují tvorbě ručně zhotovených nožů.


Nůž je pro člověka věcí v životě nepostradatelnou a zároveň pro mnoho lidí (často mužů) i magickou. Další možností jsou například pouzdra z kydexu, což je termoplastická slitina plastů, která umožňuje výrobu pouzdra přesně podle jeho tvaru. Pro nože do kuchyně volím buď dřevo (pouzdro na jeden nůž) nebo látkový obal, když se jedná o sadu nožů.


Jmenuji se Lukáš Kučera a zabývám se zakázkovou ruční výrobou KOŽENÝCH VÝROBKŮ (brašny, opasky, pouzdra, poštovní schránky, peněženky, atd.) a výrobou NOŽŮ (lovecké, kuchyňské, zavírací a jiné).

Zavírací nože od značek Gerver Bear Grylls, klasické rybičky a další typy nožů seženete právě na Armed. Vypravte se za dobrodružstvím důkladně vybaveni! Návody na výrobu nože V této části webu naleznete návody a rady na výrobu nožů. Jsou zde prezentovány postupy a návody na výrobu nožů, pouzder a jiných výrobků nejen z našich materiálů. Obrovský výběr různých druhů zavíracích nožů značek Benchmade, Spyderco, Fällknivcen, Böker, KA-BAR, Gerber a dalších.


Nože lovecké, houbařské.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky