středa 15. dubna 2020

Vertikální žehlička

Vertikální parní žehlička musí mít určitý příkon. Obecně platí, že čím vyšší příkon vertikální parní žehlička má, tím více páry se v průběhu žehlení uvolní, a tím snazší bude žehlení. S rostoucím příkonem ale roste i spotřeba elektřiny.


Chcete mít více času pro rodinu a na své koníčky? Lehká žehlička značky Braun nabízí inovace, díky kterým vám žehlení zabere o polovinu méně času. Jak bylo zmíněno, umožňuje vertikální žehlení, díky kterému snadno a perfektně vyžehlíte i kousky oblečení, které mají hůře přístupná místa s kovovými doplňky, ozdobami a knoflíky. Tato žehlička je prostě tak variabilní a výkonná, že zvládne vyžehlit úplně vše.


Díky tomu nemusíte používat destilovanou vodu. Anti Drip funkcí, která zabraňuje vzniku skvrn na prádle. U žehličky nechybí ani vertikální napařování, kropení, systém proti odkapávání a systém odvápňování.


Vertikální žehlička

Hmotnost žehličky je kg. Tímto způsobem rychle, snadno a pohodlně mizí všechna zmačkaná místa na oblečení. Zároveň jej čistí a odstraňuje nepříjemné pachy.


Je to stejný systém jako. Tefal vynalezl nový způsob žehlení a napařování oděvů. Napařovač oděvů a vertikální parní žehlička nabízí mimořádné řešení vše v jednom.


Vertikální žehlička

Jeho výhodou je nadprůměrný výdej páry a parní ráz. Slušná je také výbava funkcemi. V té chybí pouze automatické vypnutí. Průměrná je tato žehlička v délce přívodního kabelu a kapacitě nádobky na vodu.


Tato napařovací žehlička vás přesvědčí o tom, že žehlení je činnost, ze které můžete mít radost! Vybrat si můžete z velkého množství druhů, barev i velikostí – záleží pouze na vašich preferencích. R-3je napařovací žehlička značky Rohnson. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Je vhodná i pro vertikální napařování závěsů.


Snadné a bezpečné přenášení umožní zámek Carry Lock. Trvání expozice páry nepřesahuje sekundy. Přístroje pro to nejvýkonnější žehlení s až dvojnásobkem účinné páry, díky kterým rychle a snadno vyžehlíte různé materiály. Užijte si žehlení s parním rázem až 6gramů a snadnou obsluhu přístroje díky vyjímatelné nádržce na vodu o objemu až litru v těle parního generátoru. V kategorii žehličky a žehlící systémy najdete napařovací žehličky, cestovní žehličky, klasické žehličky, parní generátory, mandle a ruční napařovače.


Vyberte si z produktů níže, dle vlastních potřeb. Napařovací žehlička s keramickou žehlicí plochou a plynulou regulací teploty pro dokonalé vyžehlení prádla. To znamená, že pokud žehlíte na nízko teplotu, z otvorů na žehlící desce nevytéká žádná voda. Všechny napařovací žehličky vytvářejí páru až od druhého stupně.


Vertikální žehlička

Když je ukazatel teploty modrý, žehlička nevytváří. Před použitím si prosím pečlivě přečtěte návod k obsluze. Schovejte jej i pro pozdější nahlédnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky