čtvrtek 9. dubna 2020

Tescoma triumph 11 cena

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními celonerezovými úchyty. Sklonerezové poklice s otvorem pro páru umožňují dokonalou kontrolu vaření. Produkty z linie TRIUMPH.


Tato sada nádobí je vhodná pro všechny typy sporáků. TESCOMA O nás Design.

Výrobce nabízí záruku let. Každý měsíc přinášíme nové nápady nejen do kuchyně! Prohlédněte si svěží vychytávky, chytrá řešení a inovace, které přijdou vhod. Kastroly, hrnce, rendlíky… potřebuje je každý.


A protože máme opravdu bohaté kuchařské zkušenosti, sestavili jsme pro vás praktické sady obsahující to nejdůležitější kuchyňské nádobí, bez kterého se v kuchyni neobejdou ani úplní začátečníci. Sada nádobí TRIUMPH , dílů. Kvalitní kuchyňské nádobí je základ každé domácnosti.


Tradiční pomocníci do kuchyne aj najnovšie vychytávky sú vyrobené z prvotriednych materiálov a ocenia ich začínajúci kuchári aj profesionáli.

Pro přípravu všech oblíbených pokrmů je zde sada hrnců Triumph od značky Tescoma. Obsahuje kusů kvalitního nádobí z prvotřídní nerezavějící oceli. Na prípravu všetkých obľúbených pokrmov je tu sada hrncov Triumph od značky Tescoma. Hrnce, rajnica a panvica sú opatrené extra silným sendvičovým dnom, ktoré dobre vedie teplo a zamedzuje pripaľovaniu.


Zobrazit všechny produkty z linie. Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické, indukční Záruka let. My v Tescome to vieme, a preto vám ponúkame hrnce vyrobené z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavené extra silným sendvičovým dnom a ergonomickými úchytmi.


Väčšina hrncov je vhodná aj do umývačky. Co by měla obsahovat dobrá sada nádobí? Několik základních hrnců, kastrolů a rendlík. Sady pak lze rozšířit o další kousky podle toho, jaká kuchyně vás nejvíce oslovuje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Vyrobená z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, vybavená extra silným sendvičovým dnom a masívnymi celonerezovými úchytkami.


Nejlepší ceny výrobků v eshopech na českém internetu. Perfektný darček pre tých, ktorí milujú varenie.

Tescoma sada nerez nádobí triumph , dílů platné do: 7. Zaradenie súpravy riadu. Súprava riadu TRIUMPH , dielov. Novinky Doprava zdarma € 15(vrátane DPH) Nie je na sklade Sledovať produkt.


Odporúčaná cena: 17€ Prezrieť. Varná nádoba so sendvičovým dnom, zberný hrniec s vypúšťacou hadičkou, perforovaný hrniec na preparovanie ovocia,. Náš tip Doprava zdarma.


Termíny dodání jsou platné, pokud zboží objednáte nyn. Skladové zásoby produktu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Třináctidílná sada obsahuje dva hrnce s poklicí, tři kastroly s poklicí, dva rendlíky a mlékovar s nálevkou Tescoma. Doplněno sklonerezovými poklicemi s otvorem pro únik páry, který umožňuje dokonalou kontrolu vaření. V kategorii kuchyňské potřeby najdete nejčastěji produkty z aktuálních letáků Tescoma , Penny Market, Globus. Na potraviny sa musí pekne zostra.


Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky