pondělí 20. dubna 2020

Rychlovarná konvice eta ela

Rychlovarné konvice ETA se pravidelně umisťují v čele žebříčků prodejnosti serveru Heureka. Například rychlovarná konvice ETA ELA v mnoha barevných provedeních se několik let v řadě pyšnila titulem Produkt roku. Díky pestrým barevným odstínům jsou oblíbeným pomocníkem v mnoha kuchyních českých a slovenských spotřebitelů.


Rychlovarná konvice eta ela

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Protože je však rychlovarná konvice zpravidla neustále na očích, logicky se sluší a patří, aby sloužila i jako designový doplněk. A to rychlovarné konvice ETA zvládají na jedničku!


Na své si přijdou milovníci klasických tvarů, moderního designu i znovu oblíbeného retro vzhledu. Vybírat můžete z rychlovarných konvic. Kromě designu a výkonu by vás ale měly u rychlovarných konvic zajímat také funkce, nebo třeba vybavení konvice. Tento produkt se již neprodává Již není v nabídce.


Rychlovarná konvice eta ela

Veškeré informace o produktu. ETA Ela představuje špičkového pomocníka při vaření i přípravě kávy, čaje i jiných nápojů. Konvice má ukazatel stavu a vyjímatelný, omyvatelný filtr.


Při dosažení bodu varu se konvice automaticky vypne a vy budete vědět, že už máte uvařeno. Nerez je velmi žádaný, je totiž snadný na údržbu, odolný a dodává spotřebiči moderní vzhled. S objemem l se bude hodit konvice do kuchyně i početnějších rodin, které si chtějí připravit ranní čaj společně bez nutnosti dávat vařit vodu na. Bílá rychlovarná konvice o objemu l disponuje odolným středovým kontaktem, odnímatelným filtrem proti vodnímu kameni i bezpečnostním víkem.


Kč Výprodej Objem rychlovarné konvice : 1. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Ty nejrychlejší dokáží ohřát litr vody za pár desítek sekun ale doba jde mnohem dále. Dnes už si dokonce můžete u těchto každodenních pomocníků regulovat teplotu, kterou požadujete k. Je bezkabelová, snímatelná z podstavce s kvalitním středovým konektorem, na kterém je otočná o 360°. ETA Ela je moderní, nerezová rychlovarná konvice se snadnou údržbou. Uvítáte bezkabelové provedení s podstavcem a kvalitním kontaktním systémem, zaručujícím vysokou bezpečnost a dlouhou životnost. Při plnění konvice oceníte.


Elegantní a stylová rychlovarná konvice je nezbytným doplňkem do každé moderní kuchyně. Je snímatelná z podstavce, na kterém je otočná o 3°. ETA venuje veľkú pozornosť dizajnu svojich výrobkov, čo z nich robí jedinečných a veľmi praktických pomocníkov.


Kvalita Vysokú technickú a úžitkovú hodnotu produktov ETA zaisťujeme vďaka vlastnej skúšobni domácich spotrebičov a tímu odborníkov s dlhoročnou praxou. Své uživatele potěší skvělým poměrem ceny a kvality i moderním vzhledem. Velký výběr barevných kombinací, elegantně tvarované linie, zkrátka ideální doplněk do domácnosti. Topná spirála je ukryta v nerezovém dně.


Mezi přednosti kavice patří elegantně tvarovaná výlevka a jedinečný a elegantní design konvice. Skryté topné těleso pod rovným nerezovým dnem díky své praktičnosti umožňuje snadnou údržbu. Samozřejmě disponuje automatickým systémem.


Rychlovarnou konvici ETA Ela můžete vybírat z barevných variant červená, modrá, bílá, bílá káva, hnědá, fialová, vínová, černá, šedá, nerez. Tradičná česká značka ETA , ktorá má na našom trhu svoje nezastupiteľné miesto, vybavuje domácnosti spotrebičmi a prináša do nich radosť už viac ako rokov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky