středa 22. dubna 2020

Zdravá láhev brno

Zdravá lahev a příslušenství (110) Zdravá lahev na pití je unikátní český výrobek. Vyrábí se z polypropylenu určeného pro lékařské a farmaceutické použití. Lahev neobsahuje ftaláty ani změkčovadla a je bez tradičního plastového zápachu. Zdravou lahev využijete i jako cyklo lahev na kolo. Značka má více jak pětadvacetiletou tradici a dodává výrobky nejen na český, ale i na zahraniční trh.


Je vhodná pro nápoje až.

ZDRAVÁ LAHEV je vyrobená z materiálu vyvinutého speciálně pro lékařské a farmaceutické účely. Lahve nepojímají pachy a netvoří se v ní plísně. Extrémně lehká láhev se svými pouhými gramy (5ml) a gramy (7ml).


Ergonomicky tvarovaná krytka, která je vyrobena z několika materiálů pro rychlejší průtok tekutiny při zachování maximální pevnosti. Láhev na pití EQUA bude nepostradatelným průvodcem vaším životem. Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí!


Myslete na zdraví Vašeho dítěte a dopřejte mu zdravou dětskou láhev na pití. V nabídce máme dětské lahve skleněné, nerezové, plastové i termoláhve.

Inzerát zdravá láhev v okrese Brno -venkov, cena 120Kč, od agnes na Sbazar. Láhev má atest zaručující hygienickou a zdravotní nezávadnost! Nápaditý fashion design pro všechny sportovce. Ministerstva zdravotnictví č. Evropského parlamentu a Rady ES č. Láhev byla několikrát úspěšně testována nejrůznějšími ústavy a organizacemi. Unikátní český výrobek, do školy, školky, zaměstnání, pro sport i volný čas.


Zaručujeme Vám tak, že zdravá voda také zdravou zůstane. S naší originálním symbolem ‚FreeWater‘ dně láhve Vám garantujeme, že se jedná o originálně testovanou FreeWater láhev s prokazatelnými ideálními hodnotami - v zájmu Vašeho zdraví. Přiznáváme se - nemáme rádi jednorázové produkty, jako třeba PETky. Jsou všude kolem nás a nejvíc na skládkách.


Celosvětově se jich na skládky dostane ročně miliard kusů. Chtěla jsem láhev přiměřeně velkou a zároveň co nejlehčí. Zvolila jsem střední velikost (l), menší (l) se mi zdála malá a litrová zbytečně velká. Jsem spokojená s vybranou barvou i motivem, jen příslušenství jsem musela hledat jinde. Snadno ji mohu vzít sebou na cesty do tašky, dá se dobře nést i. Proč je zdravá láhev nazývána zdravou?


Pozorně vybírejte, chráníte tím zdraví své a vašich nejbližších.

Je snadné udržovat ji stále. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma zdravá láhev. Ušetříte tak čas i peníze. Agátin svět nabízí kreativní i vzdělávací hračky pro děti. Najdete zde také školní batohy, dětská CD a knihy či sady na tvoření.


Rádi vás uvítáme v našich prodejnách. Láhev neteče a balení obsahuje jednu náhradní zátku. Brčkova láhev stala 1a je jak nová byla v ní jednou voda opravdu.


Rodinná firma sídlící v Žacléři ve Východních Čechách začíná s výrobou cyklopásek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky