středa 8. dubna 2020

Sanytol na prádlo

Dezinfekce na prádlo aloe vera. Sanytol dezinfekční přípravek na prádlo 5ml. Během praní při nízkých teplotách se prádlo vypere, ale není vydezinfikováno. Po odstranění nežádoucích pachů či zbytků pracích prášků na něm z. Zahubí 9 mikrobů, bakterií a plísní. Pere a dezinfikuje dokonce i při °C a to všechny textilie, jak bílé, tak barevné.


Je to praktický produkt, protože je vhodný jak pro ruční praní, tak praní v pračce. Určený pro bílé i barevné textilie, neobsahuje chlór, ani složky, které by mohly narušovat vlákna či barvu textilie. Určený na biele aj farebné prádlo , neobsahuje chlór, ani zložky, ktoré.


Počas prania sa bielizeň vyperie, no nie je dezinfikovaná. Z nežiadúcich pachov, či zvyškov pracieho prášku zostávajú mikroorganizmy, ktoré spôsobujú svrbenie pokožky. Toužíte po dosažení perfektní čistoty během praní? Přípravek můžete použít zejména na sportovní oblečení, spodní prádlo , bytový textil apod.


Sanytol na prádlo

Prípravok môžete použiť najmä na športové oblečenie, spodnú bielizeň, bytový textil a pod. Aplikace je jednoduchá, dávka se naleje do nádržky na aviváž. Libí se mi, že prádlo po vyprání zůstane voňavé svěží vůní. Za mě doporučuji, sanytol bude můj věrný pomocník nejen v chřipkové sezóně. Odstraňuje přetrvávající zápach, eliminuje přenos infekcí a zanechává úžasný pocit svěžesti.


Je vhodný pro všechny textilie včetně sportovního oblečení, dětského prádla. Neobsahuje chlór, ani složky. SANYTOL vyvinul dezinfekci na prádlo , která ničí bakterie, plísně, viry při všech teplotách. SANYTOL dezinfekce na prádlo ničí plísně, bakterie i viry při všech teplotách. Bakterie a plísně v prádle a oblečení způsobují zápach a mohou přenášet nemoci kůže nebo způsobovat její podráždění.


Sanytol na prádlo

Její použití je vhodné na sportovní. Je ideální pro sportovní oblečení, spodní prádlo , bytový textil (hadry na podlahu, utěrky, ručníky atd.), textil, který se dostává do kontaktu se zvířaty, ložní prádlo pacientů apod. Všetky informácie o produkte Upratovacia dezinfekcia SANYTOL DEZINFEKCIA Na prádlo Maxi koncentrované zloženie, l, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie SANYTOL DEZINFEKCIA Na prádlo Maxi koncentrované zloženie, l. Praní při nízkých teplotách zcela neodstraní z prádla přítomné bakterie,viry a plísně.


Tyto mikroorganismy, které zůstanou v oblečení, mohou způsobit přetrvávající zápach, přenos infekce nebo podráždění kůže. Pokud praní není dostatecné, mělo by být prádlo vydezinfikováno. Spôsob použitia Pri používaní prípravku postupovať podľa návodu na obale. Nyní jej přidávám do pračky při každém praní. Ložní prádlo mi přišlo opravdu bělejší, krásně čisté, beze skvrn.


Sanytol na prádlo

Prádlo je vždy svěží a lehce provoněné. Rádi perete při nízkých teplotách? Nničí při všech teplotách bakterie, viry, plísně,zápach, zbytky pracího prášku a vodního kamene a zanechává úžasný pocit svěžesti. Zanechává pocit svěžesti.


Z nežádoucích pachů či zbytků pracích prášků zůstávají mikroorganismy, které způsobují svědění pokožky. Doporučuje se přidávat k praní v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky