čtvrtek 23. dubna 2020

V čem udělat smoothie

Příprava smoothie je v zásadě velmi jednoduchá a zvládne ji opravdu každý. Budete potřebovat mixér, dle užitých ingrediencí potom kuchyňský nůž či škrabku. Vyberte ovoce a zeleninu. Při přípravě smoothie si někdy připadám jako pejsek s kočičkou, když vařili dort.


A protože u vás tento článek sklidil enormní úspěch, rozhodli jsme se připravit jeho pokračování, ve kterém vám poradíme, jak si připravit to nejlepší domácí smoothie.

Pokud chcete udělat něco pro své zdraví, a to ještě ideálně chutným, rychlým a snadným způsobem, rozmixované ovoce se zeleninou a kapkou medu nebo kokosové vody je to pravé řešení. V minulosti se slovem smoothie označovali různé produkty, ale pojmenování pro nápoj z celých plodů ovoce a později i zeleniny, se zpopularizovalo až v 80. Zkrátka nevím, v čem je lepší ovoce a zeleninu rozmixovat,když ji můžu nakrájet a sníst v salátu, nepotřebuju na to nic než nůž a nezašpiním přitom půl kuchyně.


Toto video vám přináší Key4You. Internetový obchod vašich snů. Pro více informací klikněte ZDE V dnešním TUTORIÁLU si ukážeme jak si vytvořit miniaturu na vaše video na. Oblíbili jste si smoothie ?

Ukážeme vám, jak si připravit super zdravé smoothie ke snídani nebo ke svačině. Základem každého zdravého smoothie jsou suroviny. Používejte lokální a sezónní ovoce a zeleninu.


Na jaře například špenát, ředkvičky nebo jahody. Proč pít smoothie v pěti krocích! Každodenní přísun vitamínů z ovoce a zeleniny je bezesporu důležitý.


Zvlášť pro děti, které se neustále vyvíjí. U nich však často můžete narazit na problém, který spočívá v tom, že vámi nabízené ovoce a zeleninu odmítají. Jedná se o snadnou cestu, jak do sebe dostat denní porci ovoce a zeleniny.


Smoothie je obyčejný rozmixovaný koktejl. Dalo by se říci, že smoothie už ze své podstaty musí vyhovovat naprosto všem. Vitamín C, antioxidanty, proteiny, minerály, kyselina listová, to vše a ještě jako bonus: hydratace, zasycení, nízký obsah cukru a detoxikace v jednom. V tomto článku: Zmrazování celých syrových vajec Zmrazování bílků a žloutků zvlášť Zmrazování vajec natvrdo Jak použít zmrazená vejce Reference Vejce je většinou možné v lednici skladovat několik týdnů, ale pokud jich máte tolik, že je nestihnete spotřebovat, nebo vám při pečení zbylo hodně žloutků, můžete je zmrazit. Jestliže se ale rozhodnete dělat si ho častěji, rozhodně si pořiďte smoothie maker , protože je to opravdu mnohonásobně pohodlnější.


A to vede k tomu, že do hodiny po konzumaci máte chuť na něco dalšího, v čem je hodně cukru.

Máte dojem, že když se na obalu jogurtu píše nula procent tuku, že po něm nemůžete přibrat? Pravděpodobně jste do mísy dali příliš mnoho potravin nebo jsou kousky potravin příliš velké či tvrdé. Tento problém pravděpodobně vyřešíte tím, že část přísad vyjmete, naporcujete je na menší kousky nebo přidáte trochu tekutiny. V čem je vaše smoothie tak výjimečné?


Většina lidí ráno nic nestíhá, spěchá, maminky chystají dětem svačinu, snídani, manažeři běží do banky, sportovci na ranní trénink. Koktejl Fit-day se smíchá s vodou a je připravený do minuty. Na výrobu smoothie se hodí jakékoli ovoce, které vám chutná.


Nalijte smoothie do vysoké sklenice a podávejte. Výživové hodnoty (na porci): 2kal, g tuku, g nasycených tuků, mg sodíku, g sacharidů, 3g cukru, g vlákniny, g bílkovin. Líbí se Vám tenhle recept a nemáte v čem ho udělat ? Zkuste se podívat na náš výběr nejlepších mixérů na smoothie. A v případě smoothies se nebojte experimentovat, ale pozvolna - nejdřív se surovinami, na které jste zvyklí odjinud nebo které nemají tak výraznou chuť.


K ovoci mdlé chuti, jako jsou mango nebo banán, můžete klidně přidat nějaký ten zelený list, nebude to vůbec špatné. V tuto roční dobu si ovoce užívá i ten nejzapálenější fanoušek pečínky. Je všude kolem, někdy – třeba na zahradě – stačí jen natáhnout ruku a hodovat.


Občas ale přece jen stojí za to udělat pár kroků do kuchyně a zapnout mixér nebo smoothie maker. Za pár chvil vytvoříte drink k svačině i na garden party. Než se naučí v Corel Draw, Inksapce nebo ve Photoshopu nebo v čemkoli jiném dělat, tak soutež skončí Jo a třeba taky se dají věci jako logo dělat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky