pátek 10. dubna 2020

Vestavná vinotéka whirlpool

Vestavná vinotéka Whirlpool dokáže uchovat až několik desítek litrů vína. Navíc je ikonou dokonalého designu, vsází na elegantní jednoduchost linií, společně v kombinaci s nerezovým materiálem a dřevem. Chcete si vychutnat dokonalý chuťový požitek z Vašeho oblíbeného vína?


Vestavná lednička Whirlpool se stane dominantou vaší kuchyně. U vestavné chladničky dbáme na dokonalý elegantní design, ale samozřejmě také na funkčnost. Naše ledničky jsou v různých nízkoenergetických třídách, takže šetří vaše náklady. Teplotu je možné nastavit v rozmezí 6–°C. Předělením vnitřního prostoru roštem lze snadno vytvořit teplotní zóny.


Rukojeť je zapuštěná, takže vinotéka je velmi nenápadná. Vinotéka nabízí masivních. Pokud chcete degustace i konzumaci posunout o úroveň výše, je rozhodně tou správnou volbou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Dobrá zpráva ale je, že obecně je vestavná vinotéka tišší než volně stojící model, záleží ale zejména. Vybírejte si Vestavné vinotéky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Mohou být umístěny do kuchyňské linky, obývací stěny, nebo kamkoliv budete chtít. Vstavaná vinotéka Whirlpool dokáže skladovať až niekoľko desiatok litrov vína. Naviac je ikonou dokonalého dizajnu. Vsádza na elegantnú jednoduchosť línií, spoločne v kombinácií s nerezovým materiálom a drevom.


Sami zjistěte, proč si vestavná vinotéka Whirlpool ARC 2získala srdce tolika milovníků vín. Poskytněte dokonalé prostředí a dostatečně velký prostor na uskladnění každičké láhvi vašeho oblíbeného vína. Nechte vinotéku Whirlpool ARC 2špičkově se postarat až o láhví naráz. Dopřejte své domácnosti. Svým nerezovým vzhledem se hodí do každé domácnosti.


Pro uložení vína máte k dispozici dřevěných polic. Pokiaľ chcete degustáciu aj konzumáciu posunúť o úroveň vyššie, je rozhodne tou správnou voľbou. Whirlpool ARC 2je skvele vybavená vinotéka vstavanej konštrukcii, ktorá nadchne ako dizajnom, tak aj dôležitými prvkami pre uchovanie kvalitných vín. Nerezové provedení chladničky a jeji design CUBE Fusion dodá každé kuchyni moderní prvek.


Díky své výšce ji lze umístit v kuchyni pod pracovní desku. Lahve uložíte do dřevěných polic, které osvítí neonové. Dvouzónová vinotéka Philco model PW24FD s možností naplnění bílého i červeného vína, celkem až lahví vín.


Ideálnym prípadom by bol vínna pivnica, avšak ten nie je dostupný pre každého. V našej ponuke si môžete vyberať z voľne stojacich alebo vstavaných vinoték v dizajne, ktorý Vám bude vyhovovať. Pořiďte si domů svůj vlastní vinný sklípek!


Mimořádně velký objem vám umožní dlouhodobě uskladnit až lahví vína při zachování té.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky