čtvrtek 16. dubna 2020

Výrobník mlhy

Výrobník mlhy

Drivers available same day. V této kategorii najdete množství výrobníků mlhy, které jsou zároveň šetrné k životnímu prostředí. Stanou se perfektními pomocníky pro profesionální divadelní efekty.


Výrobník mlhy

Jsou zařízení, která díky speciálním náplni dokáží vytvořit efekt v podobě kouře. Fungují na principu zahřátí tělesa. Párty brýle a svítící doplňky) Hodnocení produktu:. Nejoblíbenější a nejprodávanější výrobník mlhy. Výkon 7W, dofuk kouře až m, objem nádržky přístroje l. Vše skladem v e-shopu a na prodejnách.


Záruka roky a nejlepší služby. Okamžitá sleva 200kč při nákupu. Velký výběr nízké ceny vysoká kvalita Objednejte si výrobník mlhy v e-shopu expondo. Prodám výrobník bublin,kompaktní a lehký výrobník bublin s odnímatelnou nádrží pro kapalinu litru plus litry náplně nepoužívané,jen odzkoušené.


Výrobník mlhy

Jakmile ohřátá směs přijde do kontaktu. Výkon topného tělesa 400W, dosah výfuku mlhy cca. Zabudovaná nádržka na litru s indikací na. K dosažení maximálního výkonu potřebuje fazer pouhé čtyři minuty času pro ohřev. Výrobník mlhy Eurolite N-1 stříbrný.


Produkovaná mlha má dosah až metrů. Skutečnou produkci a vypouštění, stejně jako rozptylování mlhy do prostoru lze nastavit pomocí rozhraní. Antari M-Touring Fogger.


Malý výrobník mlhy pro každou p. Ideal for An Teallach, Fannaichs, Beinn Dearg. Eurolite Dynamic Fog 7výrobník mlhy (Kompaktní a výkonný výrobník mlhy , 700W, ovládání DMX nebo manuálně pomocí tlačítka na kabelovém ovladači.) Designový, kompaktní a výkonný výrobník mlhy Dynamic Fog 700. Ovládání výrobníku je možné pomocí DMX nebo man.


Hodí se také na diskotéku, párty apod. Doporučujeme naaranžovat dekorace a pak nejlépe v přítmí spustit mlhu, která se bude líně povalovat u země a přes zombie a náhrobní kameny díky výrobníku plazivé mlhy. Iluze je dokonalá a budete se cítit přesně jako v hororu. Dodá atmosféru jakékoliv akci a umožní lidem vidět paprsky světelných efektů.


Univerzální výrobník plazivé mlhy. Profesionální výrobník umělé mlhy. LOOK SOLUTIONS Hazer 2. Model: steamwin výrobník párty přístroj na výrobu mlhy ,… ngs steamwind je servisované či použité zboží. Vyber si z naší nabídky výrobníků od výrobců Eurolite nebo Scanic.


DMX LED výrobník mlhy Renkforce DB-L6F. BeamZ S-50 výrobník mlhy. Je dodáván s náplní a dálkovým ovládáním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky