čtvrtek 30. dubna 2020

Vtipné hrnky

Pro radost i štěstí - hrnek darovaný. Vtipné hrnky a termosky. Originální hrnky a hrnečky s různými tématy a rozličných tvarů najdete pouze u nás. Hrnky s vtipným textem nebo obrázkem.


Výborný dárek pro kamaráda nebo kolegyni.

Veselé citáty a různé rady, to je naše nabídka motivačních a vtipných hrnků. Hrneček je keramický a je dodávaný s krabičkou. Naše hrníčky v této vtipné kategorii nabízejí jak hrnky s veselým potiskem či obrázkem, ale zrovna tak hrníčky netradičních tvarů či zpracování. Jedná se zjeména o různé typy uchou, které mohou mít mimořádné a nápadité podoby, třeba ve formě lidského ucha, svalu, kladiva, šroubováku apod. Jste pozváni na oslavu, ukažte smysl pro humor.


Nabízíme Vám širokou nabídku vtipných a humorných dárků, se kterými se nudit nebudete. Připravte jim dávku humoru! Objednat si můžete i hotový hrnek s vtipným nápisem, či motivem.

Seřadit podle Vybrat k porovnání. Latte hrnek s vtipným potiskem. Potisk lze natisknout na jakýkoliv předmět z našeho eShopu, potiskneme na. Některé hrnky mají vtipné potisky a potěší tak snad každého nejen jako narozeninový dárek.


Pro zachování co nejdelší životnosti potisku ale přesto doporučuje. Krásné vtipné hrnky s mývalem. Záleží iba na vašom vkuse, či sa rozhodnete pre vtipné hrnčeky s veselými nápismi a farbami, alebo zvolíte šálky s milým prianím a maľbou. Fantázií sa medze nekladú, v raji nízkych cien. Takové jsou pohodové hrnky amerického výrobce Lazy One, který vyrábí vše pro lenošení a takovou tu domácí pohodičku.


Přinášíme Vám tipy na ty nejzajímavější vtipné dárky, které lze darovat. Hledáte vtipné dárky pro oslavence? Nechte se inspirovat nápady na ty nejlepší dárky, jenž patří mezi naše nejoblíbenější!


Přišli tam a recepční jim povídá: „Jeden pokoj stojí liber. Muži tedy zaplatili každý po deseti librách a odešli na pokoj. V segmentu hrnky , půllitry a panáky totiž najdete pro každého něco. A to ať už se jedná třeba o zajímavý hrneček pro rodiče nebo prarodiče, nebo půllitr pro vašeho otce.


Stejně tak ale kategorie hrnky , půllitry a panáky zaujme zajímavými štamprlemi, a to třeba s netradičním podnosem.

Zkrátka dárky spojené s nápoji. Oblíbené jsou především vtipné hrnky s filmovou hláškou. Pokud chcete, můžete vtipné hrnečky doplnit o jakékoliv jméno nebo přezdívku.


Pokud si chcete objednat vtipný hrníček, sami si zvolte svůj vtipný nápis. Vaše vtipné hrníčky vám zašleme buď poštou nebo si je můžete vyzvednout na jednom ze stovek odběrných. Dopřejte si hrnek různých tvarů, velikostí i barev. Hezké a vtipné citáty na dárkovém zbožím mohou být fajn tip na originální a vtipný dárek k narozeninám, dárek k svatbě, svátku nebo třeba k narození miminka a jiným příležitostem. Máme rádi citáty a originální dárky.


Produktů na stránku Karneval a párty. Najdete zde několik originálních doplňků a produktů - vtipné dárky pro ženy i muže!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky