středa 15. dubna 2020

Tescoma president lis na česnek

Masivní lis na česnek vynikající do každé domácnosti. Je masivní, odolný a dokonale tvarovaný. Takže s ním bez námahy propasírujete malé i velké stroužky česneku. Na tento lis se vztahuje 5-ti letá záruka a je možné mytí v myčce na. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, odolného kovu a plastu.


Lis je robustní, snadno se s ním pracuje a česnek krásně protlačí malými otvory.

Lis můžete mýt v myčce na nádobí. Celková délka je cm. Vynikající pro snadné lisování česneku, opatřeno multifunkčním čistítkem. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Dlouho jsem hledal nějaký lis na česnek který lze mýt v myčce. První který po několika umytí neprokázal ztrátu povrchové úpravy. Myji na stupnů s citlivějším náčiním a nádobím na telplotu a abraziva (režim sklo).


Zatím vše v naprostém pořádku.

Nejen sůl je v kuchyni považována za poklad nad zlato. Směle jí totiž konkuruje česnek. Moderní lisy česnek usnadní drcení česneku, odšťavňovače připraví čistou citrusovou šťávu, mačkadlo propasíruje vařené brambory pro dokonale hladké pyré a pasírovač propasíruje vařenou zeleninu i čerstvá rajčata do omáček a polévek. Velká lisovací komora až pro stroužky česneku je vyjímatelná a snadno se čistí. Vsaďte na kvalitní lis na česnek , který usnadní vaše vaření.


Tento lis na česnek v sobě spojuje kvalitní provedení, moderní design a klasickou konstrukci. Lisy na česnek jsou nezbytnými pomocníky v každé kuchyni. PRESIDENT , s čistítkem.


Nábytek Dekorace Textil. Lis je vyroben z odolné slitiny ušlechtilých kovů, je masivní a odolný. Prolisovaná česneková hmota je středně hrubá a vyhoví tak všem požadavkům na kvalitu prolisovaného česneku. Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Jsme každoročními návštěvníky největšího evropského veletrhu s domácími potřebami, kde pro vás vybíráme kvalitní výrobky za přijatelnou cenu.


Součástí balení je i plastové multifunkční čistítko , díky kterému lis rychle zbavíte veškerých usazených zbytků. Ergonomická rukojeť je zárukou snadné a pohodlné manipulace s lisem a na svém konci je opatřena praktickým očkem pro zavěšení tam, kde bude palička stále po ruce a připr. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kč (vč. DPH) Skladem Koupit Přidat k oblíbeným.

Lis na zdravé tyčinky TESCOMA DELLA CASA. Tieto stránky používajú súbory cookie. Tescoma Lisy a odšťavňovače do vaší kuchyně.


Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky