úterý 14. dubna 2020

Rychlovarná konvice bosch twk 8611

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Důležitý není jen design konvice , ale především to, co opravdu umí a čím disponuje. Kč Doprava zdarma Objem rychlovarné konvice : 1. Teplotu vody si môžete zvoliť podľa potreby konkrétneho nápoja.


Na výber máte z viacerých možností. Po dosiahnutí požadovanej hodnoty spotrebič ešte min. Vysoká bezpečnosť je zaručená automatickým vypnutím spotrebiča v. Připravte si tu správnou teplotu pro váš nápoj. Navíc tato konvička disponuje i funkcí udržování teploty.


Bezpečnost podporuje i aretace víka, která konvici automaticky vypne při jeho otevření. Napájení nebylo nikdy tak snadné. Free Shipping Available. Rychlovarná konvice se zahřívá bez ohledu na to, kde ji umístíte na základnu. Protože je kabel připojen k základně, lze konvici přenášet kamkoli ji potřebujete.


Na první pohled zaujme stylovým vzhledem i základnou s ovládacím panelem. K dispozici je objem l, ale konvice umožňuje převařit i minimální množství vody. Konvici je možné na dno nasadit velmi snadno ve všech pozicích (360°) díky středovému kontaktu. Výhodou je také středový kontakt, který umožňuje nasadit konvici v každé pozici. Pripravte si tú správnu teplotu pre váš nápoj.


Navyše táto kanvička disponuje aj funkciou udržiavania teploty. Bezpečnosť podporuje aj aretácia veka, ktorá kanvicu automaticky vypne pri jeho otvorení. Buy Bosch Products Online. We Offer Same Day Despatch - Shop Now! Leading Supplier Of Electronic Components, Cables, Parts, Tools And Educational Supplies.


Největší elektro outlet v ČR. Nové elektro s nejnižší cenou na trhu. Revoluční ovládání a skvělé funkce zajistí dokonce i úsporné používání. Dvoustěnná = chladné stěny. Vysoce kvalitně zpracovaná dvoustěnná rychlovarná konvice v elegantním černo - nerezovém designu s nastavitelnou teplotou vody, pokud si připravujete různé druhy čajů nebo kávy, jist.


Tlačítko pro snadné otevírání víka a ukazatel množství vody zjednodušují používání konvice. Velmi kvalitní rychlovarná konvice v německé kvalitě od Bosche. Nabízí spojení velmi kvalitních parametrů a originálního designu. Díky velkému objemu se navíc i hodí do větších rodin. Dokonce lze nastavit čtyři nastavení.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vychutnejte si dokonalý čaj za pár okamžiků. Ať připravujete zelený, černý, bílý nebo jakýkoli jiný čaj, bude mít předpisové parametry.


Každý druh čaje proto ideálně rozvine své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky