pondělí 25. května 2020

Sencor smr 600 manual

Jednoducho sa ovládajú a majú prakticky neobmedzené možnosti využitia. Other to downloads Load more Accessories. Změna kanálů se provádí tlačítkem menu a logicky je hned první volba hlavního kanálu a následně volba podkanálu, volbu stačí potvrdit krátkým stisknutím tlačítka. Electronics service manual exchange : schematics,datasheets,diagrams,repairs,schema,service manuals ,eeprom bins,pcb as well as service mode entry, make to model and chassis correspondence and more. Vydajte sa za dobrodružstvom so súpravou vysielačiek, ktoré vám umožnia komunikovať aj na veľké vzdialenosti.


Nebo vás zajímají novinky, se kterými vás chceme potěšit?

V této sekci najdete obojí. Přehledně seřazené návody, technické specifikace i aktuální katalogy. Skip to content Skip to accessibility help.


Choose another country or region to see content specific to your lo. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group. Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. Likvidace použitých elektrických a elektronických zařízení Tento symbol na výrobku, jeho příslušenství nebo obalu označuje, že s tímto výrobkem nesmí být zacházeno jako s domovním odpadem. Súprava dvoch osobných mobilných rádiostaníc, ktoré sú vo voľnom teréne schopné komunikovať na luxusnú vzdialenosť až km.


Perfektné sú napríklad pri dlhých prechádzkach prírodou, na kempovanie, či túry, kde môže byť slabý mobilný signál problém.

Lehetővé teszi, hogy nyolc csatorna közül választhass. A hangerőt egy könnyen hozzáférhető forgókapcsolóval állíthatod be. ManuálDB je databáze návodů k použití, která se stále rozšiřuje o další manuály. Sdružujeme návody z více stránek s manuály a vy tak nemusíte hledat na několika serverech, ale požadovaný návod naleznete jednoduše u nás a my Vás přesměrujeme na tu správnou webovou stránku. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod.


Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Návod je nedílnou součástí. Sada dvou osobních mobilních radiostanic, které jsou ve volném terénu schopny komunikovat na luxusní vzdálenost až km. Perfektní jsou tedy například pro využití na dlouhých procházkách přírodou, kempování či túrách, kde může být slabý mobilní signál problém.


Umožní vám přepínat mezi osmi kanály a komunikovat až do vzdálenosti osmi kilometrů v otevřeném prostoru. Lze na ní nastavovat hlasitost snadno přístupným otočným vypínačem. Where to buy Downloads. Pokud úroveň kapacity baterií dosáhne minima v režimu PMR, jednotka dvakrát pípne a automaticky se vypne.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. W ctcss dcs skaner melodyjek vox monitor nasłuch na dwóch kanałach autosquelch roger beep blokada klawiatury beep. SMR 6Lična prenosna radio stanica rad.


Variable range and test input. Umožní vám prepínať medzi ôsmimi kanálmi a komunikovať až do vzdialenosti ôsmich kilometrov v otvorenom priestore.

Zobrazit návod Element P431. Parametry produktu: - dosah až km v otevřeném terénu - kanálů s CTCSS kódy - DCS kódů pro soukromou komunikaci - otočný vypínač s regulátorem hlasitosti - automatické skenování kanálů - volitelných volacích. Sencor SMR 2Cesky Manual , 498.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky