středa 20. května 2020

Sencor shi 781vt žehlička na vlasy

Disponuji žehlícími plochami z titanu, které jsou oblíbené, rychle a rovnoměrně rozvádí teplo po celé jejich délce. Vždy splní jakékoliv přání a je šetrná k vlasům, které po jejích žehlících plochách kloužou jedna radost. Unikátny dizajn umožňuje aj tvarovanie kučier, vaše vlasy teda budú vzbudzovať zaslúženú pozornosť.


Vybrať si môžete z niekoľkých farebných kombinácií. Sencor vám ich pohodlne a rýchlo narovnajú. Udělejte si krásný účes snadno a rychle. S titanovými destičkami si mě zamilujete na první sklouznutí!


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Doprava: 1Kč = 7K č. Vyberte si, kde ho koupíte. Pomocou tejto žehličky si môžete svoje vlasy ako narovnať, tak aj vytvoriť očarujúce vlny, pre ktoré je práve jej slim dizajn ideálny.


Vždy splní akékoľvek priania a je šetrná k vlasom, ktoré po jej žehliacich plochách kĺžu jedna radosť. SENCOR SHI 781VT žehlička na vlasy. Prívodný kábel je otočný o 360°, takže zamedzuje krúteniu a zamotávaniu.


Tourmaline technologie kombinovaná s keramikou pro maximálníklouzavost vlasů po žehlící plošePlynule… Rychlý náhled. C a červené podsvietenie regulátora teploty. Zaisťuje maximálnu kĺzavosť vlasov po žehliacej ploche a umožňuje aj tvarovať kučery. Díky keramickému žehlicímu povrchu s turmalínovou technologií a ionizaci je žehlička vysoce účinná a zároveň vlasy nadměrně nevysušuje a zabraňuje vzniku statického náboje.


Vďaka keramickému žehliacemu povrchu s turmalínovou technológií a ionizáciu je žehlička vysoko účinná a zároveň vlasy nadmerne nevysušuje a zabraňuje vzniku statického náboja. Ultratenký dizajn je ideálny pre tvarovanie kučier. Titanové žehlicí plochy skvěle vedou teplo a vlasy mezi nimi lehce prokluzují.


Keramické žehliace plochy v kombinácii s tourmaline technológiou pre vyššiu kĺzavosť vlasov po povrchu. Titánový povrch žehliacich plôch pre maximálny komfort a elegantný výsledok. Všetky informácie o produkte. C a modré podsvietenie regulátora teploty.


Hodnotenie produktu: (Perfektný) recenzií. Máte radi narovnané a upravené vlasy ? Prednosťou je plynule nastaviteľná teplota, od 1do 2°C. Regulátor teploty je červeno podsvietený. Slim dizajn je ideálny aj pre tvarovanie vlasov do kučier.


Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. NA JAPONSKOM NEBI VYŠLA ŽIARIVÁ HVIEZDA. Japonsko riešilo otázku, ako naštartovať vojnou zdevastovanú ekonomiku a jednou z ciest sa ukázal štátom mohutne podporovaný nákup know-how z USA a Európy, do ktorého Japonci investovali viac ako miliardu dolárov.


Naleznete zde žehličky na vlasy , vše potřebné k prodlužování vlasů, značkovou kosmetiku, šampony výrobky pro péči o vlasy , barvy na vlasy a jejich odstíny, kadeřnické nůžky, stříhací strojky, fény, kulmy a jinou vlasovou kosmetiku předních značek Wella, Schwarzkopf, Goldwell, Londa aj. Přívodní kabel je otočný o 360°, takže zamezuje kroucení a zamotávání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky