úterý 12. května 2020

Sekera kalač safe t fiskars 122150

Vy nic neposíláte, my si pro zboží pošleme dopravu, kterou zajistíme. Doprava ZADARMO Darček ZADARMO Akcia. Materiál je z kované a kalené oceli. Minimalizuje zaseknutí ve špalku. Drevorubačská kalac na štiepanie tých najväčších klátov.


Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Vyznačují se mimořádnou odolností a trvanlivostí v náročných podmínkách, stejně jako ergonomií a efektivitou při práci. Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních. Lowest Prices on Top Items.


Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Precizně vybroušené ostří vybroušené do konvexního tvaru aby bylo méně citlivé na poškození.


Shop Everything you Need on eBay! Prstenec je vyrobený z odolného kovu. Má vysoce odolný doraz z polyamidu. Tématicky podobné zboží. Polyamidový nástavec je doporučován.


Upozorním vás, až bude zboží znovu v nabídce. Sekera štípací XSafe - T ( kalač ) pro velké špalky a dřevorubecké práce. Porovnat podle parametrů Odebrat ze schránky. Dřevorubecký kalač se širokou čepelí je ideální na půlení špalků. Funkční Patrné známky používání Poškrábaný, špinavý Zboží jsem prověřil a jeho reálný stav i kompletnost nafotil, viz fotky.


Kalač je navržen pro náročné zpracování dřeva. Těžiště sekery je velmi blízko čepele - mnohem účinnější, perfektně vyvážené pro přesnné sekání. Postrážte si pokles ceny produktu zadaním svojej e-mailovej adresy a ceny. Akonáhle cena produktu klesne pod Vami stanovenú hranicu, pošleme Vám e-mail.


Neváhejte se na nás obrátit na uvedených kontaktech - tel. CZ Plus za pouhých 5Kč a získejte dopr. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Násada je vytvořená tak, aby zabránila vibracím a skluzu. Hmotnost kalače je kg. Zaregistrovali jste se v našem e-shopu? Máte zájem o tento výrobek z naší nabídky a zajímají Vás náklady na doručení tohoto výrobku k Vám.


Díky výrobkům Fiskars bude tato činnost snadnější a pohodlnější než kdy dříve. Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. BAŤACZ je dovozce a smluvní prodejce zahradního nářadí i domácích potřeb FISKARS.


Profesionálně navržený design a topůrko sekery potažené speciálním povrchem FibreComp(TM) jsou samozřejmými prvky pro bezpečnou práci. Na sekery Fiskars je poskytována záruka let přímo od výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky