úterý 9. února 2021

Zápustné umyvadlo 50 cm

Kam umístit vestavné umyvadlo ? Nábytkové umyvadlo na koupelnovou skříňku a zápustné umyvadlo do desky. Umyvadla jsou hranatá, kulatá i oválná. Praktické je zápustné keramické umyvadlo s odkládací plochou. Pořiďte si umyvadlo na FAVI. Skvělé ceny a široký výběr zápustných a polozápustných umyvadel, které dodají vaší koupelně ten správný vzhled!


Vybírat můžete ze stovek modelů různých velikostí, materiálů a tvarů - klasická hranatá umyvadla, dvojumyvadla, oválná, asymetrická, designová i luxusní. Styl retro vintage venkovský minimalistický industriální. Vhodně doplňuje průtočná zátka PZATKABS s kloboučkem ze stejného materiálu. Zápustná umyvadla sa inštalujú zhora.


Výsledkom je kompaktný vzhľa keď je doska v jednej rovine s umývadlom. Polozapustná umyvadla sú čiastočne ční nad deskou. Odstranit ze seznamu Add to list. Retro umyvadlo zápustné do desky. Nerezové konzole pro podpěru umyva.


Závěsná skříňka pod umyvadlo ze série Twins od firmy KOLO. Skříňka má zásuvky s mechanismem tichého dovírání. Barva je stříbrný grafit. Detail produktu Do obchodu. Kč × Pokračovat v nákupu Přejít do nákupního košíku.


K tomuto produktu se také hod. Expresné doručenie po Slovensku! Keramické umyvadlo Rea Dafne 60. V ponuke nájdete umývadlá od najjednoduchších a najlacnejších plastových modelov, cez keramické až po drahšie mramorové verzie.


Na objednávku obvyklá doba dodání dnů. Porovnat K oblíbeným Plánujete do své koupelny atraktivn. Přidat do oblíbených-. Jika CUBITO zápustné umyvadlo 55cm, otvor pro baterii, JikaPerla 8. RETRO umyvadlo zápustné 50x41cm. Bez otvoru pro baterii.


Za příplatek lze dodat umyvadlo v černé barvě. Podrobnější informace naleznete v přiloženém výkresu. Doprava cena za dopravu 50. Roca Meridian zápustné umyvadlo na desku 62xbílá barva.


Tento produkt máme vystavený priamo v našej predajni, môžete si ho pozrieť naživo. Umývadlo predstavuje moderne pojaté klasické línie. Masívne zápustné umývadlo sa skvelo hodí do interiérov, ktoré sú inšpirované viktoriánskym štýlom. K umyvadlu nabízíme výpusť C-se slevou (z originální ceny).


Tato sleva Vám bude odečtena v dokladu o koupi automaticky. Slovo JOY znamená v angličtině radost - a radost je přesně to, co budete při každodenním používání pravoúhlého umyvadla SA-line JOY zas a znovu pociťovat. Fantazii se meze nekladou. CITY keramické umyvadlo hranaté 50x18x40cm.


Zajímavá cena ve spojení s mini.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky