pondělí 8. února 2021

Závěsné police

Závěsné police

Závěsné police – alternativa pro obývací pokoj. V mnoha obývacích pokojích najdete klasický nábytek pro televize a hi-fi. Existují v celé škále velikostí, od jednoho metru až třeba po tři. A krom toho, že jsou opravdu praktické, také skvěle. Instalace závěsných nástěnných polic je snadná a nezabere mnoho času.


Vypadají krásně a poskytnou praktický odkládací prostor. Do kuchyně, obýváku, chodby, ale i do ostatních místností domu, podle jejich vzhledu. Ušetříte tak místo na podlaze.


Umístit ji můžete například nad psací stůl místo malé komody. Díky tomu, že nástěnný regál nepotřebuje přední stojiny a využívá závěsné police , nabízí nejen skvělý přístup ze všech stran, ale třeba také možnost mít pod regálem zaparkovaný například kočárek. Díky závěsnému systému se vám vejde na stejné místo více nářadí, kolo i pneumatiky. Nástěnné police nabídnou velkorysý a vkusný prostor pro všechny tyto krásy.


Závěsné police

Kromě těchto osobních věcí na ně samozřejmě můžete vystavit i různé dekorativní předměty. A pokud nemáte dost knih na to, abyste pořizovali celou knihovnu, police na stěnu poslouží dostatečně. Všechny typy nástěnných polic a regálů za skvělou cenu nakoupíte na FAVI. Máte malou kuchyň, nebo jen máte rádi vše po ruce?


Abyste nemuseli vše lovit ze skříněk a šuplíků, je tu pro vás skvělá vychytávka – závěsný systém. Pojďte se jí podívat na háček. Pokud si poličku chcete dát nad křeslo a postel, myslete na správnou výšku, abyste se při vstávání neuhodili do hlavy. Když nevíte, kam s tím, odložte to na polici. U nás najdete stovky poliček na zeď, rohových polic nebo nástěnných regálů za skvělou cenu.


Bílé police , dubové poličky, police z masivu i spoustu dalších produktů nakoupíte na FAVI. Na výběr máte z několika odstínů, do nichž vám závěsné police na zeď na přání namoříme. Vybírat můžete v různých barevných provedeních, variantách i velikostech.


Dětský lustr je vyroben z dvouvrstvého plastu se třemi stínítky. Regály a poličky) Hodnocení produktu:. Pokud vám chybí místo, kde můžete snadno umístit kosmetiku, knihy nebo šperkovnice, budete mít zájem o sortiment praktických polic. Vaší domácnosti novou energii. Tato závěsná police je uzpůsobena na pravou stranu.


Závěsné police

Naplánujte si kuchyň Livia podle svých přání. Pomohou vám v tom naši prodejci v obchodních domech Kika. Součástí vaší naplánované kuchyně může být právě tato police. Police nabízí dvě přihrádky.


Kombinace madla z držáky pro zavěšení kuchyňských, nebo kořenkových, či jiných poliček. Na madlo je také možné zavěsit háčky na utěrky, nebo drobné kuchyňské náčiní a pomůcky. Bez ohledu na to, zda jsou zakoupeny, na zakázku nebo do DIY, visící police jsou velmi originální a praktické. Jedna z možností jeho řešení jsou závěsné police a skřínky.


Nabízíme klasické závěsné police , ale i systém dvou polic nad sebou, které jsou vyrobeny z masivního dubového nebo bukového dřeva. Lesklý povrch způsobuje, že světlo, které se od něj odrážeí, vytváří vibrující reflexy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky