středa 17. února 2021

Zimní ponožky

Zimní ponožky

Najdete u nás různé pánské zimní ponožky - klasické zimní ponožky , sportovní ponožky , termo ponožky , zátěžové ponožky , teplé ponožky na doma i ponožky na spaní. Zimní ponožky z merino vlny a bavlny. Nejteplejší ponožky z merino vlny. Vybrané modely zimních ponožek máme pro Vás až do velikosti 49. Detailní popis produktu.


Zimní ponožky

Tyto zimní ponožky Vás krásně zahřejí a bude Vám v nich teplo po celou dobu nošení. Nově v nabídce: zimní ponožky s beránkem za 1Kč a veselé ponožky za 1Kč. Skvělý dárek pro všechny! C, kompresní dámské ponožky na sport, ale i zdravotní dámské ponožky pro diabetiky.


Samozřejmostí jsou dámské ponožky do společnosti i ponožky na každodenní nošení. Hřejivé ponožky vám splní doslova medvědí službu, zvláště pokud zvolíte moderní provedení, spojující skvělé materiály s dokonalou funkcí. Teplé zimní ponožky české výroby mají svůj originální styl a disponují rozličnými designy.


Pokud hledáte ponožky do nepohody, jste zde na správném místě. Vybírejte si Pánské ponožky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Oblíbenosti Nejnižší ceny Nejvyšší ceny A-Z Z-A.


Lyžařské podkolenky CARVE. Běžkařské ponožky TRAIL. Trekingové ponožky YETI. Prežite zimu s dobrou náladou. Kategorie pánské ponožky obsahuje všechny druhy pánských ponožek.


Zimní ponožky

Zimné ponožky v tomto výbere zahrejú nôžky ale aj srdce. Nejširší výběr českých ponožek - společenské ponožky , bavlněné ponožky , bambusové ponožky , sportovní ponožky , nízké kotníkové ponožky nebo zimní ponožky , termo ponožky , zdravotní ponožky a cyklo ponožky. Specializovaný eshop, na kterém si můžete vybrat ze širokého sortimentu kvalitních ponožek a termoprádla. V nabídce máme dámské, pánské i dětské ponožky a to pro běžné nošení, ale i pro sportovní aktivity jako je tenis, golf nebo turistika. Kvalitné ponožky z materiálov šetrných k prírode s veselými a neopozeranými vzormi.


Veselé ponožky každá ponožka iná, ktoré potešia vás aj vaše okolie. Oblíbené ponožky s vlnou, volným, nesvíravým lem - známe jako SIBIŘKY. Ponožky jsou pohodlné a pro kůži velmi příjemné. Teplé ponožky bez gumy s prodlouženým lemem s možností jeho ohrnutí, vhodné pro silnější ,oteklé nohy, pro lidi, kteří potřebují, aby ponožky nezaškrcovaly nohu. Najdete zde řadu ponožek určených pro nošení v chladných obdobích a to jak pro běžné nošení tak i funkční ponožky pro spo.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vítejte v našem obchodě. Náš internetový obchod nabízí široký sortiment pánských, dámských i dětských ponožek vysoké kvality za příznivé ceny. Vážení zákazníci od 16.


Naše firma se zabývá především prodejem ponožkového zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky