pondělí 15. června 2020

Sencor stick blender shb 4360 náhradní díly

Ponorný mixér Sencor SHB 43s tichým motorem. Dobrý den, náhradní díly lze zakoupit pouze přes autorizovaný servis této značky – Sencor kontakty. Náhradní díly pro pračky,myčky nádobí, sušičky prádla, lednice, digestoře, mixery, šlehače.


Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript. Tato nabídka od prodejce Futurebyla archivována dne 19. V této aukci s počáteční cenou Kč nebylo přihazováno.


Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Náhradní tyčová noha k mixéru Desire Russell HobbsNáhradní tyčová noha k mixéru Desire Russell Hobbs. To byl rok plný velkých událostí a jednou z nich bylo také stvoření značky Sencor. I přes tuto neklidnou dobu vnikla v Japonsku značka Sencor a nazvala tento rok za “Rok, který změnil všechno”.


SENCOR dnes sází na několik trendů a právě tím je na světovém trhu výjimečný. V první řadě je to šířka sortimentu. Tak jako v Japonsku v sedmdesátých letech, tak i na počátku třetího tisíciletí po celém světě reaguje SENCOR na každý podnět. Find Stick Blenders now!


Free Shipping Available. Recenze o produktu Sencor SHB 43Mixér Sencor SHB 43je vybaven nerezovým nástavcem, který je použitelný i pro mixování horkých pokrmů! Extra quiet DC motor and 6- YEAR WARRANTY for motor.


Multifunkční tyčový mixér je vítaný pomocník pro každou hospodyňku. Rychlost můžete nastavit dle potřeby. Vaše cena bez DPH: 32Kč Vaše cena s DPH: 3Kč Odkazy k výro. Tento náhradní díl se již nedodává.


Různé dálkové ovladače Inzerát byl odebran z oblíbených. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Popis: REZERVACE Prodám náhradní díly k mixéru - nádoba na sekání 5ml s nerezovým ostřím a víčkem , nerezová šlehací metla, základní tyčový nástavec na mixování , závěsné očko, vč. Prodam ani ne rok stary motor, k tycovemu mixeru zn. Motor je plne funcni, je dvourychlostni a ma plynulou regulaci otacek. Bohuzel nam odesla spodni cast mixeru a zustala jen horni, funkcni, cast s motorem a ovladanim.


Skoda ho vyhodit, nekomu muze jeste poslouzit. Tyčový Mixér Active Speed Button Technology ZÁRUKA LET na motor vysoce kvalitních TITANOVÝCH nožů Extra tichý 8W motor Plynulá regulace rychlosti Ergonomicky tvarovaná rukojeť Nerezový nástavec použitelný i pro mixování horkých. ROHNSON R-5Power Nutri Blender , mixovací nádoby (TRITAN - BPA free)! Definitely Recommending Sencor Gurmet Chef mixer.


Jämför pris på alla Sencor Matberedare köksmaskiner (2). Jämför valda produkter med Sencor Gurmet Chef Mixer. Price comparison on Sencor Gurmet Chef Mixer.


Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v průběhu výroby změnit bez předchozího upozornění a provozovatel není zodpovědný za škody vzniklé s využitím neověřených dat. Doporučená prodejní cena a procentuální sleva uvedená u produktů je vypočítána z běžné maloobchodní ceny, které jsou nezávazně. Základní specifikace MQ 5Sauce MIXÉR PONORNÝ BRAUN funkce: Tyčový mixér Německá technologie Známá svou kvalitou, spolehlivostí, precizností a dlouhou životností Motory vyráběné v Německu – více než let zkušeností s výrobou tyčových mixérů Kompaktní, výkonné, bytelné motory Obecně vlastnosti pro Multiquick Jednoduché ovládání jednou rukou Velká.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky