středa 17. června 2020

Termonádoba na jídlo pro děti

Termonádoba na jídlo je určena pouze pro uchování potravin. Je vyrobena z nerezové oceli, bez toxinů a bez vnitřního nátěru. Jako všechny produkty značky alfi zde nabízené, je.


Myslete na Vaše zdraví a dopřejte si zdravou nádobu na jídlo. V nabídce máme kvalitní nerezové nádoby a termonádoby na jídlo.

Nenechte se svazovat počasím nebo tím, že je právě čas na obě a vyrazte s dětmi ven. Vybavte se termoskami na jídlo a pití, které vám kdekoli naservírují teplý oběd nebo čaj. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. TWISTSHAKE, Skip hop, MINILAND a dalších. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Je vhodná pro uchování jak teplých potravin. Jejich velikost, tvar i barvy jsou speciálně pro ně navržené.

Termosky, které se postarají o Vaše dítě. Díky svým isolačním vlastnostem uchovává jídlo v teplotě, kterou si sami zvolíte. Děti by neměly být do jídla nuceny, ani by jim neměla být slibována odměna za to, že se najedí.


Jídlo by mělo být radostí, a nikoli povinností nebo nástrojem k prosazení vůle rodičů! Zdravé jídlo by se především mělo skládat z kvalitních surovin, kterých je v současnosti na našem trhu dostatek. Přemýšlíte, co dětem připravit k snídani a svačině, aby bylo jídlo nejenom zdravé, ale i chutné a děti ho jedly s radostí?


Stačí trocha inspirace, chuť si hrát a roztomilé pokrmy jsou na světě! A navíc je můžete připravovat spolu s dětmi, které to bude bavit. Nerezové vakuově izolované láhve s brčkem a termotašky pro děti od tří let. Vodotěsné termosky s brčkem a odolné termotašky jsou určeny pro předškolní a školní děti , padnou dobře do jejich ruky a snadno se vejdou do batůžku či kočárku.


Jsou navrženy pro každodenní použití po celý rok. Zajímavé recepty pro děti obohatí jídelníček. Recepty jsou nejen pestré a zdravé, ale i jednoduché a vhodné pro různé příležitosti. Vhodná na procházky, výlety, a když se chystáte nakrmit miminko někde venku. Díky dvěma vrstvám a účinnému termoefektu udrží jídlo delší dobu teplé.


Určeno i pro tekutou stravu (polévky, mixovaná jídla), díky pevnému uzávěru z nádoby nic nevyteče. Přiložená lžička a vidlička mají pro větší bezpeč.

Thermos Foogo - termoska na jídlo. Nerezová vakuově izolovaná termoska na jídlo o objemu 2ml. Uzávěr termosky je perforován pro snadnější otevírání.


Dno termosky je chráněno odolnou protiskluzovou patkou. Chceme to nejlepší pro sebe a taky pro naše děti. Opravdové jídlo pro děti a pro nás by mělo být na prvních příčkách důležitosti. To jak se stravujeme jako dospělí teď, už.


Bambusové a plastové nádobí pro děti. Dětské povlečení a osušky. Na pánvi na sucho opečte plátek lososa, okořeněný trochou kurkumy.


V páře nechejte změknout barevnou směs zeleniny. Jakmile bude hotová, přidejte do ní lžičku olivového oleje na dochucení a pro lepší stravitelnost vitaminů. Kvůli tučnosti lososa je jídlo vhodné zejména na oběd.


Dietní jídlo pro děti recepty, které budete milovat. Každý, kdo má děti , má svůj stálý repertoár jídel, u kterých má minimálně naději, že je děti snědí, a zároveň jsou to většinou jídla rychlá a jednoduchá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky