čtvrtek 18. června 2020

Vysavač sencor svc 7ca

Free Shipping Available. Není vysávání vaším koníčkem? A nemůže za to váš vysavač ? Prodloužená záruka na motor let. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Jedná se o designově povedený sáčkový vysavač SVC 7CA.


Filtr HEPA SVX 007HF Pro vysavač SENCOR SVC 7CA Seven - Sada vstupního mikrofiltru a výstupního H. SVC 7CA - Omyvatelné - Pro vícenásobné použití Filtry SVX. Navíc má i omyvatelný filtr HEPA Ha 5ti stupňový systém filtrace, takže je vysavač vhodný i pro alergiky. Hodnocení produktu: (Perfektní) 2recenz í. B, 7W, m, Soft Start.


Zpříjemněte si úklid šikovným pomocníkem. Vysavač SENCOR SVC 7CA využívá k filtraci vysoce účinný HEPA filtr třídy 1 který zachytí i ty nejjemnější částečky prachu a zabrání tak jejich zpětnému uvolnění. Tento model navíc využívá systém 5stupňové filtrace, která zajišťuje ještě lepší výsledky.


Tyto sáčky máme vždy skladem a plně nahrazují originální sáčky. Sencor SVC 7CA mikro 5ks. Lehký, tichý a snadno ovladatelný vysavač nabízí rychlé a jednoduché řešení pro každodenní. Filtr HEPA zajišťuje vysokou čistotu vzduchu a nemusíte se bát ani malého objemu sáčků.


Problém může být ve velkých prostorech, protože má vysavač pouze metrů dlouhou šňůru. Doporučit ho můžeme tomu, kdo hledá malý a. Jedná sa o dizajnovo podarený vreckový vysávač SVC 7CA. Disponuje vysoko účinným 700W Eco motorom, ktorý si hravo poradí aj s tou najhoršou špinou. SÁČKY SVC 7CA (5ks) SENCOR - (1Kč) 1Kč.


SVC 730GR-EUEbezsáčkový vysavač SENCOR. Prohlédněte si SENCOR SVC 7CA. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu.


U nás najdete příslušenství k vysavači SENCOR - SVC 7CA Seven SENCOR všeho druhu. Hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu auta - všechno pro komfortní vysávání. Sáčky s takto jemnou filtrací nejsou vhodné pro vysávání popela a brusného prachu. Detailní informace o sáčcích do vysavače SENCOR SVC 7CA Seven.


Sáčky pro vysavač SENCOR SVC 7CA Seven od značky VACS jsou kvalitnější alternativou běžných papírových sáčků, které se obvykle skládají z pouhých dvou vrstev s nižší filtrační schopností. V nabídce máme i náhradní filtry, kartáčky a další příslušenství. Měkká kolečka chrání parkety.


Světelný indikátor vás upozorní, že sáček s objemem l je plné. O čistotu vzduchu se stará omyvatelný výstupní H. Teleskopická trubice umožňuje nasadit různé nástavce jako je štěrbinová.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky