středa 10. června 2020

Zástěna ke krbovým kamnům

Pevná síť chrání před jiskrami z krbu. Dekorativní kování představuje ozdobu. Zástěna se skládá ze nast. Stojan na dřevo Hvid je bílý dřevěný otevřený regál na palivové dřevo ke krbu.


Tepelná zástěna ke kamnům.

Chcete ochránit svůj nábytek, který máte vedle svých kamen? Máte v blízkosti rostlinu či věc citlivou na teplo? Tento problém Vám vyřeší tato naše tepelná zástěna. Pevné krbové kovové zástěny jsou ideální pro rodiny s malými dětmi. Krbová zástěna slouží k ochraně horkých částí otevřených i zavřených krbů před nechtěným dotykem.


Aby kamna dlouho a bezpečně hřála. Každá krbová kamna potřebují kvalitní příslušenství a trochu láskyplné péče.

Pokud jim je dopřejete, odmění vás mnoha lety příjemného tepla. Navíc příslušenství ke krbu za trvale nejnižší ceny. Ochraná zástěna je vhodná pro použití jako izolační přepážka mezi kamna a nábytek. XL používá soubory cookie, aby zlepšila váš uživatelský zážitek a mohla vám poskytnout relevantnější reklamu. Ozdobná ocelová zástěna ke krbu, radiátoru nebo kamnům , práškově lakovaná.


Tyto soubory cookie také umožňují nám a třetím stranám, abychom mohli sledovat vaše nákupní chování na internetu na našich webových stránkách i mimo ně a shromažďovat údaje o něm. Příslušenství ke kamnům. Ručně kované krbové nářadí je vhodné do obývacích pokojů nebo na chalupy ke krbovým kamnům. Sada obsahuje pohrabáč, kleště, smetáček, lopatku a držák na krbové nářadí.


S touto sadou bude váš krb vždy perfektně upravený a čistý. V našem internetovém obchodě máme pro vás připravené praktické pomůcky a příslušenství ke krbovým kamnům. Součástí sortimentu jsou např. K ochraně dětí je nejlepší běžná ohrada nebo třídílná zástěna , která brání před vstupem, zároveň však neruší výhled na oheň a kontrolu množství topiva. Zdobnější a jednodušší paravany z jednoho kusu neochraňují děti, ale odstiňují přebytečný žár, který může z krbu sálat.


Krb nebo krbová kamna krášlí lidské příbytky po celá staletí.

O svůj krb bychom se však měli naučit patřičně pečovat. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. PE-PO Čistič krbových skel s vůní citrusů rozprašovač 5ml-skladem.


Ručně vyrobený koš, každý koš je originál, vždy se liší, rozměrem a zpracováním. Délka, šířka, hloubka, podle Vašich požadavků. Koš na dřevo Věra dvě čela, masívní materiál, pevná konstrukce, zadní čelo proti nečistotám, pěkná dekorace ke krbu nebo krbovým kamnům. Krbové nářadí se stojánkem je praktický dekorativní doplněk ke krbovým kamnům. Nářadí krbové Zn, sada 3díl.


Konvekční ventilátor ke krbovým kamnům. Využít ji můžete také jako praktickou zábranu před jinými zdroji tepla, jako je např. Kde jsou kamna, tam je domov. Tvoříme společníky pro chvíle klidu a pohody, kteří vás zahřejí.


Už 1let děláme topení dřevem a peletami pohodlnějším.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky