pátek 19. června 2020

Whirlpool 9811

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. A tall appliance to fit your family needs. Glass shelves with profile fronts, providing robustness, elegance and extra safety. Slabinou je v jejím případě slabší mrazicí výkon, za den si poradí jen se kg potravin.


Pochválit ovšem musíme hlučnost dB, díky které se lednice řadí k nejtišším na trhu.

Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az online boltok kínálatából. Energetická třída Označení třídy energetické účinnosti spotřebiče, t. Záruku zákazník získává po regist. Convenient bottle balcony to safely store your bottles. We have a huge range of appliances available for you to buy online. Below you can view and download the PDF manual for free.


There are also frequently asked questions, a product rating and feedback from users to enable you to optimally use your product.

If this is not the manual you want, please contact us. Utrzymaj świeżość na dłużej! Innowacyjna technologia i specjalne funkcje pomagające zachować świeżość produktów oraz ułatwiające obsługę dzięki automatycznym. Vestavná kombinovaná chladnička Unikátní technologie 6. Ezt a típust beépítésre tervezték, hogy tökéletesen egybeolvadjon a konyhabútorral.


A zsanérok felcserélhetők így a nyitás iránya szabadon variálható. Only the best brands for your home. Ich veľkou výhodou je, že nemusíte riešiť ich dizajn, a že vďaka zabudovaniu do kuchynskej linky stopercentne zapadnú do vašej kuchyne.


Ich výber má ale určité svoje špecifiká, na ktoré by sme sa mali spolu pozrieť. Zásuvka XXL v mrazící části. WHIRLPOOL ART porovnaj ceny v obchodoch od 494. Inox design Egy magas készülék a családi igényeknek megfelelően. Whirlpool beépíthető hűtő-fagyasztó jellemzők: inox szín.


Egy ventilátor, amely egyenletes levegőáramlást biztosít a készülék belsejben, a fokozott szellőzés érdekében. Lednice je navržená pro potřeby rodiny, i té početnější. Skvěle promyšlené vnitřní uspořádání Vám pomůže udržet pořádek v potravinách.

Je vybavena unikátní technologií 6. Vybrané chladničky s unikátnou technológiou 6. FreshControl, která pomáhá udržet potraviny až 4× déle čerstvé. Na všetky spotrebiče máte možnosť po dobu zakonnej záruky bezplatne využívať autorizovaný záručný servis priamo u Vás doma bez potreby zasielať tovar späť k do nášho obchodu. Jejich velkou výhodou je, že nemusíte řešit jejich design, a že díky vestavbě do kuchyňské linky stoprocentně zapadnou do vaší kuchyně. Jejich výběr má ale svá určitá specifika, na která bychom se měli spolu podívat. Teraz vám predstavíme jeden z nich.


Chcete vedieť, či je cena 5€ tá najnižšia alebo môžete produkt zohnať inde lacnejšie? The StopFrost device collects frost and defrosting takes just minute.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky