úterý 23. června 2020

Vešiakové steny mobelix

K predsieni sa často správame macošsky, väčšinou je príliš malá, úzka a neprehľadná. Moderné zostavy do predsiene a šatne na predaj za super cenu kúpite online v eshope Mobelix. V našej ponuke máme skrine do chodby s vešiakmi, poličkami, predsieňové steny z masívu, chodbové zrkadlové steny v rôznych dekoroch. Ponúkame lacný nábytok, ale aj luxusný z dreva.


Zariaďte si predsieň, chodbu alebo vstupnú halu na FAVI.

Vyberte si kvalitnú lištu s háčikmi za super cenu. Prezrite si Vešiaky a vešiakové steny na stránkach mojnabytok. Vešiakové lišty kúpite online v eshope Mobelix. A preto Vám ponúkame vešiakové steny , ktorými môžete zariadiť byt či dom.


Moderné predsiene alebo vešiakové steny majú vysoký lesk a jednoduchý dizajn. Nábytok do predsiene môže byť ladený v klasickom aj modernom dizajne. Ak Vám nevyhovuje pevná predsieňová zostava, svoju predsieň si môžete sami vyskladať zo sektorových predsiení z našej ponuky.


Predsiene sú v ponuke aj v rôznych rozmeroch.

Möbelix je najvýhodnejší obchod s nábytkom v Slovenskej republike! Našou doménou je cenovo výhodný nábytok do obývacej izby, spálne, jedálne, pracovne, kúpeľne, detskej izby i záhrady, kuchyne na mieru plánovateľné podľa Vás, rovnako ako doplnky do domácnosti, koberce, závesy, textil, dekorácie, lampy a svetlá a mnoho ďalšieho. Tie najzákladnejšie tvorí v podstate len pár kovových vešiakov upevnených napríklad na drevenom podklade, no pokiaľ vám to priestor dovolí, vyberať si môžete aj vešiakové steny so zrkadlom a šatníkovou skriňou v jednom. Popis nestačí - treba vidieť. Vo svete je veľa krásnych nápadov pre vešiaky , ale nepochybne je ešte stále priestor na tvorbu nového, estetického a isto aj perfektne funkčného doplnku do moderného interiéru.


Nájdete tu všetko do Vašej predsiene. Toto sú najčastejšie používané nábytkové časti v predsieni. Každá vstupná miestnosť či chodba si nevyhnutne žiada botník, zrkadlo a vešiakovú stenu alebo vešiak. Posledné zmienené sú navyše dostupné v rôznych variantoch. V ponuke nájdete stojanové vešiaky, vešiakové steny alebo samostatné vešiaky na stenu.


K dispozícii sú v rozmanitých tvaroch. Na výber máte vždy ako z veľkých, tak z malých zostáv. Sú veľmi praktické a tak by nemali chýbať v žiadnej predsieni. Je príjemné, keď vás po príchode domov privíta pekne uprataná chodba, kde je dosť úložného miesta na topánky a kabáty.


Praktické vešiaky a steny do chodby môžete doplniť štýlovými lavicami, ktoré pri obúvaní určite oceníte. Predávame nábytok do predsiene, skrinky do predsiene, vešiaky, sedenie do predsiene, zrkadlá do predsiene, komody do predsiene, botníky, lavice a taburetky do predsiene. Naší doménou je cenově výhodný nábytek do obývacího pokoje, ložnice, jídelny, pracovny, koupelny, dětského pokoje i zahrady, kuchyně na míru plánovatelné podle Vás, stejně jako doplňky do domácnosti, koberce, závěsy, textil, dekorace, lampy a světla a mnoho dalšího.

Sektorové moderné obývacie steny budú perfektným doplnkom Vašej obývacej izby. Sektorové obývacie steny ponúkajú možnosť vyskladať si nábytok podľa vlastných predstáv. Môžete si vybrať rôzne typy vitrín, skríň, TV stolíkov a skriniek. Stojatá verzia je ideálna pre priestory, kde nechcete na steny pripevňovať nič okrem obrazov, nástenných hodín alebo zrkadla.


Vešiaky v stojacej verzii sú vyrobené z rôznych materiálov a vyznačujú sa rôznymi veľkosťami. V ich prípade je však potrebný priestor, v ktorom môžeme bezpečne a stabilne umiestniť takúto. Moderné vešiakové steny - predsiene nájdete aj v našej ponuke. Vyhráva farebné prevedenie dub sonoma, dub san remo, biely lesk, či dub canyon. Svetlé prevedenie je najideálnejšie.


Ak sme Vás čo i len trochu inšpirovali, prezrite si našu ponuku predsieni. S nami si vytvoríte príjemnú, no zároveň praktickú predsieň. Ponúknu vám nielen komfort, ale aj eleganciu, kvalitné spracovanie a dlhú životnosť.


Všetky sú opatrené ekologickými a zdravotne nezávadnými lakmi. Vďaka predsieňovým stenám môžete pozitívne ovplyvniť prvý dojem z vašej domácnosti. Na jednom mieste môžete mať skrinku na topánky, zrkadlo, vešiak alebo aj skriňu a chod vašej domácnosti bude pohodlný.


Kúpte si ich tiež z ASKO - NÁBYTOK pre väčšie pohodlie vo Vašej domácnosti. Vyberajte podľa farieb, umiestnenia a štýlu na FAVI.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky