pondělí 30. ledna 2017

Ocelové pláty na kamna

V této kategorii najdete všechny typy a rozměry litinových kamnových plátů, zvaných též kamnové litinové tály, nebo litinové plotny na kamna. Najdete zde nejběžněji používané kamnové pláty v České republice a na Slovensku. Nabízíme Vám plné litinové pláty několika délek i šířek a litinové kamnové pláty s. Kamnářskou litinu pro nás na zakázku odlévají slévárny s prověřenou kvalitou.


Rozeznáváme litinové pláty úzké, široké, hladké, žebrované, s falcem nebo bez falce.

Dodáváme je našim zákazníkům již let. LITINOVÉ - ne SLITINOVÉ. Nerezové tály neexistují, nelze je nahradit nerezový plechem, protože by se teplem zkroutily.


K ošetřování tálů na kamnech. Kamna s propálenými pláty či chcete-li tály, která jinak perfektně slouží, nebudeme vyhazovat. Zkusíme něco udělat s plotnou. Někdy stačí pláty prohodit, ty, které jsou hodně propálené, pak vyměníme.


Na trhu se objevuje několik druhů plátů, většinou jsou vyrobeny z litiny.

To je slitina železa s uhlíkem, vysoce. Vyrobíme rám na Váš zahradní krb, gril, nebo na kachlový případně zděný sporák. Rám na kamna i zahradní sestavy napasujeme na litinové pláty dle Vašeho výběru.


Rám je vyroben tak jako dříve z oceli a proto je cenově výhodný. Rám se používá i často na opravy a rekonstrukce kamen. Pláty na kamna - pláty na průmyslově vyráběná kamna a sporáky jsou určené především pro daný typ výrobku. Nabízíme pláty na sporáky značek FIKO, REKREANT, KVS- MORA, VYSOČANKA aj. Tyto pláty je rovněž možné dále upravovat např.


Rošty jsou vyrobeny v optimalizované číselné řadě. Litinové rošty a pláty. Pec má velký výkon průduchy jsou až žhavé podle toho jak silně topíte. Vzduch hnaný ventilátorem je cítit na m. Je vhodný do dílen garáží atd. K peci můžu dodat i ho.


Pokud hledáte litinový plát na Vaše kamna či kachlový sporák, tak jste zde správně. Na těchto stánkách naleznete široký sortiment litinových plátů. Veškeré litinové pláty zasíláme.

Grafit - Tuhalesk - Havraní stříbro je sypký přípravek na přírodní bázi. Je určený na údržbu litinových ploten pro kuchyňské sporáky a kamna na tuhá paliva. Při objednání 1-ks grafitu a způsob dopravy Českou poštou, zasíláme zboží na dobírku za 1100Kč (cena bude změněna při fakturaci).


Grilovací rošt na ryby s dřevěnou rukojetí. KAMNÁŘSTVÍ: Nabízíme zakázkovou stavbu krbů, kachlových kamen a sporáků od návrhu až po realizaci. Popis: Prodám staré ocelové pláty na kamna či sporák, stav nálezový - viz foto, poškození je patrné na fotografiích. Kotle, Kamna , Bojlery Prodám nepoužité rošty do kotlů Slokov Variant SL 23a do kotle K výrobce Kovoděl Moravský Písek uhlí. Chybí pláty ale máme jiné delší.


Dále máme troje kamna Petry. Ve spolupráci s naším příbramským partnerem, firmou StrikeFace jsme se rozhodli na střelnici Vražkov otestovat odolnost ocelových plátů vyráběných výše zmíněnou firmou. Sporáky na tuhá paliva.


Teplovodní sporák na pelety s výměníkem KLOVER SMART 1BT. Plně automatický provoz. Neváhejte se obrátit na naše zkušené a vstřícné pracovníky.


Prodám horkovzdušná teplovzdušná dílenská kamna vybavená ventilátorem o výkonu 70w , pec je vyvložkován 5cm silnými šamotovými pláty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky