pátek 27. ledna 2017

Univerzální nůž fiskars k40

Ergonomicky tvarovaná rukojeť s ochranou proti sklouznutí ruky. Nerezavějící švédská ocel. Nůž je dodáván včetně praktického pouzdra, které chrání jak čepel, tak i uživatele při přenášení nože. Univerzální nůž Fiskars pro široké použití s plastovým krytem (pochvou).


Disponuje ergonomicky tvarovanou rukojetí s ochranou proti sklouznutí ruky. Free Shipping Available. Je vyban plastovým krytem. Pomůcky, nástroje, nářadí i pracovní a ochranné oděvy.


Fiskars Nůž univerzální Kje dodáván s plastovým pouzdrem pro bezpečné uložení. Jsou hlavně určeny k řezání čerstvých větví s průměrem nad cm. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. V nabídce jsou klasické zahradnické nože jako očkovací, roubovací a žabka.


Kvalitní zahradní nože Fiskars mají všestranné použití. Nabídku doplňuje univerzální nůž Fiskars s pouzdrem pro všestranné použití. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Skladem 2Kč 2Kč -. Nůž Fiskars pro náročnou práci.


Jejich odolné a trvanlivé čepele jsou vyrobeny buď z nerezové nebo z uhlíkové oceli podle typu nože. Dodává se s plastovým pouzdrem. Set se skládá z univerzální sekery X univerzálního nože Ka ostřiče Xsharp. Univerzálny nôž Kmá pohodlné ergonomické madlo s chráničom prstov na zamedzenie ich skĺznutiu až k čepeli. Nôž je dodávaný vrátane praktického púzdra, ktoré chráni čepeľ a používateľa pri prenášaní noža.


Máte tak jistotu, že vám ruka nesklouzne až na čepel. Bezpečné používání zaručuje i plastová pochva, která zakrývá ostří při nečinnosti. Má velmi lehké a pevné topůrko z FiberComp materiálu, 3D povrch topůrka pro bezpečnější držení, zvýšení rychlosti při. Má ergonomicky tvarovanou rukojeť a ochranu proti sklouznutí ruky.


Délka: 2mm, šíka: mm, hmotnost: g. Skvěle poslouží na zahrádce, stejně jako v kuchyni či při práci s dřevem. Kapesní zavírací nůž s hliníkovou odlehčenou rukojetí. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail.


Garance vrácení zboží Do dnů Doprava ZDARM. Buy Fiskars Kon eBay. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Tento výrobek firmy Fiskars je univerzálním nástrojem pro široké použití. Využijete ho jak na zahradě při roubování stromků nebo při sklizni, tak při svých koníčcích jako je rybaření nebo houbaření. Automaticky je nůž dodáván s plastovým krytem (pochvou).


Diskuze je dostupná pouze pro zaregistrované zákazníky. Chcete-li vložit příspěvek, přihlaste se. Informace o dostupnosti. Zboží předáváme dopravci PPL.


Tento 1mm univerzální nůž je speciálně tvarován pro bezpečné držení. Jeho plastová pochva zaručuje dokonalou ochranu ostří vyrobeného ze švédské oceli. Je špičkovým pomocníkem pro zahrádkáře, myslivce a rybáře a to nejen proto, že plave.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky