pátek 13. ledna 2017

Galerka do koupelny bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Závěsné zrcadlové skříňky neboli koupelnové galerky nacházejí v moderních koupelnách stále své místo. Jejich design ušel během let pěkný kus cesty, a tak dnešní elegantní kousky nemají prakticky nic společného s nevzhlednými skříňkami z bakelitu, které kdysi byly v každé koupelně stejné. Nábytkové GALERKY - zrcadlové skříňky Nábytkové galerky nebo také koupelnové zrcadlové skříňky jsou nedílnou součástí koupelny.


V případě, že nemáte pro uložení hygienických potřeb jinou možnost, tak jsou zde pro vás zrcadlové skříňky se světlem nebo zrcadlové skříňky bez světla. Umyvadlo, skříňka pod umyvadlo a galerka s posuvným zrcadlem. Popis: Nabízím retro keramickou galerku do koupelny bílé a světle hnědé barvy.


Hlavní skříň je pod umyvadlem, velice prostorná, dále čtyři šuplíky s hloubkou až cm. V nabídce naleznete přes 1modelů klasických skříněk, zrcadlových galerek včetně integrovaného osvětlení. Kupte si koupelnu v bazaru za přijatelnou cenu. UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci, z nařízení vlády je od 16. Dobrý den, nabízíme bílou koupelnovou galerku (zrcadlová skříňka) v barvě bílý lesk, ke které je ve stejném provedení spodní umyvadlová skříň s umyvadlem.


Souprava je použitá, ale v dobrém stavu, vhodná svým provedením s chromovými úchytkami téměř do každé koupelny. KOUPELNA, skříňka pod umyvadlo, galerka , zrcadlo, LED lampy. Koupelny bazar v Pardubickém kraji.


Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii Ložnice bazar v Plzeňském kraji na si jistě. Předmětem prodeje je galerka do koupelny. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Inzerát je platný do vymazání. Skříňky do koupelny a WC.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Mřížka do sprchy – podlahová vpusť. Jokey ANGY – plastová galerka se zrcadlem a světlem – šíře cm. Vhodné do každé koupelny. Používaná minimálně, super stav, prodej z důvodu rekonstrukce koupelny.


Rozměry: delka cca 95cm, hloubka 16cm a vyska 60cm. Galerka včetně osvětlení, uvnitř skleněné poličky. Správně zvolené zrcadlo dokáže s vaší koupelnou udělat divy.


V SIKO nabízíme klasická zrcadla, která jsou řezaná ze zrcadloviny, pro luxusnější vzhled se zrcadla zdobí fazetou. Povrch zrcadla do koupelny je možné zdobit pískováním, což umožňuje tvořit různé motivy a vzory. Další důležitou součástí koupelen jsou galerky, kterým také říkáme zrcadlová skříň.


Zrcadla s osvětlením dodají vaší. V naší nabídce najdete skříňky klasického či moderního vzhledu z různých materiálů, s osvětlením nebo bez osvětlení, či doplňující police.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky