středa 18. ledna 2017

Tácy na jídlo

Tácy na jídlo

Boxy na jídlo a tácy , xobaly. V naší nabídce naleznete boxy na jídlo různých velikostí. Ať už jsou to boxy jedno či vícedílné, tak nabízíme i boxy na bagety a hamburgery, které jsou určeny nejen do rychlých občerstvení. Na druhé straně se ale na toto slovo vztahuje pravidlo o psaní koncovek podstatných jmen, které se vždy řídí vzorem — zde tác podle vzoru hrad — tácy jako hrady.


Tácy na jídlo

Jen jedna podoba je správná. Při psaní tohoto výrazu se řídíme pouze druhým pravidlem, a proto můžeme napsat vždy pouze „y“ — tácy. Tácy jsou vhodné na obložené mísy a talíře, a chlebíčky, ale i na zahradní párty.


Vybrat si můžete z aluminiových provedení, nebo dodáváme i luxusnější varianty v černé a bílé barvě. Pokud sháníte praktické obaly, do kterých lze zabalit jídlo na cesty, jste zaručeně na správném místě. Neváhejte a následujte naši nabídku, do které jsme pro Vás připravili praktické boxy na jídlo a tácy , na které se navíc nyní vztahují lákavé slevy, takže můžete ušetřit spoustu peněz. Projděte si v klidu naši.


Jídelní a servírovací podnosy a tácy pro servírování kávy či tácy pro roznos jídel v jídelnách či bufetech. Talíře a misky Papírové kelímky Plast. Jsou ideální na švédské stoly do každého gastronomického objektu, restaurace, hotelu baru nebo cateringu. Nabízíme proto nádobí na servírování , které ladí s hlavními styly našeho nádobí, takže si budete moci vytvořit nádherně prostřený jídelní stůl, kdykoli budete chtít.


Recepty, které musíte ochutnat. Tisíce receptů nejlepších jídel! Designové tácy a podnosy za skvělé ceny! Balíček přivezeme na výdejní místa, i k vám domů.


Servírovací tác může mít ucha, být různých tvarů, ozdoben krásnými motivy i zcela jednoduchý. Z jakých materiálů se podnosy vyrábějí? A my dodáváme, že krásně servírovat jídlo je skvělý zvyk. Vybrali jsme pro vás kvalitní talíře a tácy v severském stylu od značky iittala nebo stelton. Tácy na jídlo oceníte doma i ve školních jídelnách.


Jídlo na nich povýšíte na novou úroveň. Podnos na dort se bude hodit na oslavy narozenin. Tácy na obložené mísy ulehčí pořádání větších událostí. Dřevěný podnos na kávu usnadní přenos více káv na letní terasu. Vánoční tác tematicky ozdobí štědrovečerní stůl.


Tácy na jídlo

Najděte si v IKEA podnos, který bude vyhovovat vašemu stylu. Prohlédněte si naši nabídku podnosů různých tvarů, velikostí a stylů, jež vám usnadní prostírání stolu, servírování snídaně do postele nebo malé svačinky. Naše podnosy poslouží i při přenášení nápojů po bytě nebo ven na zahradu.


Krabičky na jídlo dodáváme zákazníkům přes let. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky na jídlo za TOP ceny nebo krabičky na jídlo pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Vyberte si krabičky na jídlo , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití. Bambusová napichovátka BIO brčko bio miska na svačinu Dřevěné napichovátko eco miska Eco talíře EKO brčko EKO kelímek na teplé nápoje jednorázové nádobí Jednorázové nádobí na svatbu Jednorázové příbory Jednorázové talíře kelímek BIO na jídlo kelímek na kávu To - go Kelímek papírový Kelímky na horké nápoje. Po restitucích a za velké podpory vlastníka budovy Ing.


Janaty, jsme navázali na mnohasetletou tradici, která byla násilně přerušena dobou socialismu. Tyto internetové stránky používají soubory cookie. Více informací o cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky