čtvrtek 26. ledna 2017

Povlečení bavlna

Vás vytvořila systém, podle kterého by nakupování povlečení mělo být příjemné a jednoduché. Na našich stránkách najdete velké množství vzorů a materiálů od bavlny, bavlněného saténu, froté, damašku nebo flanelu. Ložní povlečení bavlna. Zútulněte si ložnici měkkým bavlněným povlečením české výroby.


Povlečení bavlna

Chcete-li příjemné a luxusní povlečení , zvolte bavlnu (případně egyptskou bavlnu). Kupte si bavlněné povlečení s ornamentálním potiskem, kostkou, nebo jednobarevné bílé, šedé, fialové. U nás seženete povlečení ze 1 bavlny na jednolůžko i na dvoulůžko - tedy francouzské.


Hledáte bavlněné povlečení české výroby? Připravili jsme si pro Vás speciální sekci, kde najdete jen povlečení z české výroby. Veškeré povlečení je vyrobeno ze 1 bavlny, tudíž ho můžete užívat celý rok a zaručí Vám komfort a kvalitu Vašeho spánku. Hojně využívaným materiálem je bavlna.


Povlečení bavlna

Kromě tradičního bavlněného povlečení můžete volit i jeho speciální úpravy: nemačkavé krepové povlečení nebo hřejivé flanelové povlečení. Ne nadarmo se říká spát jako v bavlnce. Je příjemné na omak a vhodné pro celoroční používání.


Přesvědčte se sami, jak sladce můžete usínat. Ten se vyznačuje nejen vysokou pevností a odolnosti, ale je zároveň hladký, příjemný na dotek a skvěle saje pot. Za tu dobu však i zpracování bavlny urazilo velký kus cesty, a proto Vám dnes můžeme nabídnout prvotřídní materiály.


U nás najdete tento materiál pod označením bavlna deluxe. Pro snadné převlékání používáme kvalitní uzávěr na zip, v případě zájmu vám upravíme také na knoflíky. Zakoupená povlečení Vám zdarma přešijeme na míru Vašim přikrývkám a polštářům (možné je pouze zmenšení).


Stačí svůj požadavek připsat do. Vybrat si můžete hned ze druhů zapínání, takže si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Přikrývka i polštář - z jedné stany zelené pruhy, z druhé květy.


Povlečení bavlna

Designové povlečení skvělé kvality. Povlečení Červené kapradí 140x220. Krepové povlečení si zamilujete hned z několika důvodů. Nemusí se žehlit, je tvarově a barevně stálé. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Zajistěte si příjemný spánek a pořiďte si levné povlečení z krepu, bavlny nebo saténu. Levné ložní povlečení s unikátními vzory vám zajistí královský spánek. Bavlněná metráž Roma nugát. Vybírejte levné povlečení na jednolůžko, dvojlůžko i povlečení pro děti s kouzelnými. V povlečení lze vybírat z materiálů krep, hladká bavlna , satén, flanel, damašek a mikrovlákno.


Prohlédněte si nabídku ručníků, také vyšívaných a textilních dortů. Polštáře, přikrývky a potahy na matrace. Jistě Vás osloví i naše nabídka záclon za velmi příznivé ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky