úterý 10. ledna 2017

Pračka lg direct drive 7kg návod

Doprava zdarma Výprodej. TurboWash, pracích pohybů bubnu, inteligentní diagnostika, programů Celý popis. Spoločnosť LG prichádza s priamym pohonom Direct Drive motora, ktorý je pripevnený priamo. Automatická pračka se sušičkou LG Direct Drive F72J7HG1W bílá Zjednodušte si život!


Přestaňte být otrokem své domácnosti a nechte své spotřebiče, ať se starají o vás! Inteligentní způsob praní a sušení v jednom vám nabízí automatická pračka se sušičkou LG Direct Drive.

Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Práčky LG s minimalistickým dizajnom sa môžu pýšiť najnovšou inovačnou technológiou. Díky svému designu unikátní technologie Motion Direct Drive od LG dokáže měnit pohyb bubnu nebo tyto pohyby kombinovat v závislosti na zvoleném pracím programu. Kapacita praní je kg , sušení kg.


Díky použití přímého pohonu se snížila u LG praček a myček hladina hluku, vibrace, spotřeba energie až o , a také emise oxidu uhličitého. Jednoduchý a podrobný návod a postup jak připravit pračku LG na výměnu ložiska. Unique to LG this means that in addition to a standard round-and.


More Motion, Better Care.

Machine specs here Key Features Pickup from. Právě i díky němu je pračka dokonale tichá a zbytečně nevibruje. Inverter Direct Drive motor s přímým připojením k bubnu, který pohání naše pračky, je super spolehlivý a skutečně tichý.


Víme, že je jedním z nejlepších… Celý popis. LG F72J5HY3W recenze a specifikace. LG F2J6HM0W disponuje technologií Motion Direct Drive pro různých pohybů bubnu a perfektní péči o vaše oděvy. Je v peknom stave, nehrdzava a cista bez usadenin a vodneho kamena. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Technologie Motion Direct Drive upraví v závislosti na zvoleném programu rychlost a způsob otáčení bubnu tak, aby bylo praní vůči vloženému prádlu co nejúčinnější a nejšetrnější. Technológia Motion Direct Drive upraví v závislosti od zvoleného programu rýchlosť a spôsob otáčania bubna tak, aby bolo pranie voči vloženej bielizni čo najúčinnejšie a najšetrnejšie.


Free Shipping Available. New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.


OPTIMÁLNE PRANIE textílií s technológiou Motion DD Zvoľte prací program a technológia Motion Direct Drive bude pohybovať pracím bubnom rôznymi smermi, čo poskytne textíliám správnu starostlivosť a. Motor se vyznačuje špičkovou energetickou účinností, minimálním hlukem a dlouhodobým výkonem.

Oproti univerzálnímu motoru má mnohem nižší spotřebu energie a také vyšší životnost. Výrobce LG je jedním z největších odborníků na výrobu velkých domácích spotřebičů a dokazuje to i tímto modelem. Předem plněná pračka se sušičkou F72J7HG1W zaručí skvělé výsledky praní a její nové technologie vám usnadní každodenní život. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ideální volbou bude modelová řada letošního roku, mezi kterou patří automatická pračka LG Direct Drive F72A8HDNv kombinaci bílé barvy s chromovými dvířky. Nabízí rychlé a čisté praní pomocí speciální trysky Jet Spray, která významně zkracuje dobu praní, šetří účty za energii a pere o poznání lépe. LG Direct Drive F72J7HG1W. Parní pračky LG s technologií přímého pohonu Direct Drive jsou.


Možnost přidání prádla během pracího cyklu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky