úterý 10. ledna 2017

Plech na pizzu 32 cm

Plech na pizzu mělký pr. Profesionální kulatý plech na pizzu (Ø3mm) z modré oceli a vysokým lemem mmpro snadné pečení křupavé pizzi. Kulatý plech na pečení pizzy s kvalitním nepřilnavým povrchem Greblon, který brání připečení, a to i při použití minimálního množství tuku Upečené dobroty snadno z plechu sundáte.


Formy a plechy na pečení DELÍCIA jsou vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů. Jsou opatřeny vysoce odolným antiadhézním povlakem, který zabraňuje připalování, vhodné do elektrické, plynové i horkovzdušné trouby, vhodné do myčky. Teplota během pečení by neměla překročit 300°C. Nelepivý, o cm , okrúhly.


Aktuálne otváracie hodiny v kontaktoch. E-SHOP V PLNEJ PREVÁDZKE. Objednajte si tovar a doručíme ho až k vám domov. Odolný vůči teplotám do 450°C a proti poškrábání. Vysoce profesionální kvalita, vhodný do myčky.


Plech na pizzu 32 cm

Za tepla válcovaný plec s troudem upraveným povrchem. Není nerezový, povrch však dává částečnou ochranu. Lze na něm péct pizzu i koláče. Pekáč nelze použít na přímém zdroji tepla ( na plotně) a nelze jej mýt v myčce nádobí! Povrch je štruktúrovaný a nepriľnavý.


TEFAL J08390EASYGRIP, plech na pizzu cm Nay.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky