pátek 27. ledna 2017

Plastové nýty

Naše nejoblíbenější a nejsnáze montovatelné plastové nýty ! Vytažením hlavy lze nýt vyjmout. Provedení v černé a bílé barvě. Materiál s třídou ohnivzdornosti ULV-nebo ULV-a nebo tepelně stabilizovaný materiál. Používají se zejména pro pevné spojení desek, plechů, tabulí a pod.


V nabídce máme rozsáhlou řadu velikostí v přírodní nebo černé barvě.

Podložky protiskluzové plastové. Plastové součásti ostatní. Zarážecí trny plastové. Multifixer vázací prvek. Zatlačovací prvky plastové.


Zvětšují hlavičku nýtu a zlepšují tak kvalitu spoje při použití na měkčí nebo. Aktuálně se Vám zobrazují v nabídce pouze trhací nýty , kované nýty či nýtovací matice. Najdete zde celou řadu plastových plotovek (plastových plotových latí), které Vám usnadní realizaci bezúdržbových plotů.

Spojovací materiál pro realizaci nedemontovatelných spojů Vám za výhodné internetové ceny dodáme obratem. Domů PLASTOVÉ PLOTOVKY. Chci dostávat informace o slevách a akčních nabídkách Pokud nechcete aby Vám unikly informace o novinkách, slevách a akčních nabídkách, udělte nám souhlas k jejich zasílání.


Profesionální nýtovací kleště pro plastové nýty se dodávají v sadě se plastovými nýty. Jedná se o dvoudílné nýty s povlakem v několika velikostech. Těmito nýty je možné nýtovat i hůře dostupné spojení dvou materiálů. SUNAP plastové součásti s. Trhací nýty a tvarové čepy od firmy HEYMAN pevné, stejné a kontrolovatelné spojení výborná alternativa k šroubovým nebo svařovaným spojům JavaScript seems to be disabled in your browser. Dobrý den, prodáme originální nové plastový nýty určené převážně k uchycení zvukové izolace na přední haubně a plastových dílů pro vozy značky BMW a další značky koncernu.


Používáním našich stránek souhlasíte s jejich použitím. Speciální podložka pod nýty , aby byl nýtovaný spoj dostatečně pevný. Systém propojovacích kanálů VK. Nýtovací nástroj na plastové nýty.


Kvalitní a cenově výhodné nýty od společnosti Killich s. DIN nerezové nýty , rozpěrné , duté a poloduté nýty , nýty s plochou hlavou a další! Velkoobchod zámků, kování, poštovních schránek a dalšího materiálu pro stavební a nábytkářský průmysl a železářství. Nabízíme kompletní a ucelený sortiment především pro výrobce nábytku, stavební firmy, architekty, realizátory interiérů a velkoobchody železářstvím.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.

V kategorii Rozpěrné nýty naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Nejlépe hodnocené výrobky v kategorii. Sada obsahuje ks černých plastových nýtů, které zároveň fungují jako automatické zarážecí spony.


Trhaci plastove nyty najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Krytky na nýty (065-1) Krytky na nýty (065-2) kulová madla madla na matice a šrouby matice matice s kovovým závitem. Registrace zdarma v pár jednoduchých krocích. Využijte nyní všech výhod internetového obchodu!


Nabízíme vám plastové krytky na konce šestihranných šroubů a matic, plastové krytky na hlavy vrutů do dřeva, plastové krytky na nýty či šrouby do plechu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky