čtvrtek 19. ledna 2017

Chladící sklenice

Znáte lepší požitek v parném letním dnu, než sklenici parádně vychlazeného piva? Lednice však není bezedná, proto je potřeba se vybavit i takovýmto praktickým pomocníkem. Elegantní vysoká pivní sklenice s chladící kapalinou mězi dvojitými stěnami. Vyrobeno z odolného skla, které je možné nechat namrazit v mrazničce.


Jednoduše nechejte chladící půllitr v mrazáku a buďte tak vždy připraveni dopřát si mrazivé osvěžení během horkých letních dnů.

Avšak zatímco nealkoholické nápoje lze chladit přímo ledem, chladit pivo ledovými kostkami není zrovna košér. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Tím prodlužují jeho životnost. Hodí se v případě, že se vám notebook přehřívá, ale i pokud používáte náročné programy nebo hrajete hry. Internetový prodej skleněného a porcelánového zboží.

Svatební skleničky, karafy na víno, dekantéry, džbány na vodu, džbány, skleničky a sklenice na víno, šampusky, flétny, pivní sklenice , půllitry, chladiče na víno, chladící nádoby PULLTEX, chladiče na nápoje. Vyberte si sklenice na pivo u nás. Originální a kvalitní sklenice na pivo z křišťálového skla. Klasické sklenice i sklenice na nožce.


Ice Beer Mug Chiller Představte si půllitr s chladícím systémem. Tento půllitr má dvojité stěny, prostor mezi nimi je vyplněn rychle mrznoucím netoxickým gelem. Před použitím vložte sklenici vzhůru nohama (dnem) do mrazáku zhruba na jednu hodinu. Chladící sklenice na pivo. Když tekutý gel ukrytý v dvojitých stěnách sklenice zmrzne, můžete sklenici vyndat a naplnit svým oblíbeným pitím.


Velký chladící půllitr na pivo a jiné nápoje je jedním z nejprodávanějších dárků. Vždyť není nic lepšího než dobře vychlazené pivo z ledové sklenice. Pokud si chcete nachladit koňak, whiskey nebo jiný nápoj kostkami ledu, stane se, že se kostky rozpustí a devalvují tak původní chuť nápoje. Proto přišla na svět novinka v podobě chladících kamenů, které stačí namrazit a vhodit do nápoje.


Ten ochladí, ale nezředí ho. Kameny je možné navíc používat stále a stále dokola až donekonečna. Maxxo MAXXO SKLENICE CAFE LATE 3ML Dvojité TERMO borosilikátové sklo Kávovary - příslušenství Termo skleničky Maxxo 380ml – 2ks Dvojité TERMO borosilikátové sklo udrží dlouho požadovanou teplotu nápoje.

Skleněné džbány s vyjímatelnou chladící vložkou. Kvalitní, nárazuodolné sklo. Dodáme rychle a bezpečně. Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s našim používáním souborů cookies.


Rychle chladící stříbrný obal na víno. RAPID ICE lze nejlépe popsat jako velmi skladný studený plášť, do kterého se po vyjmutí z mrazicího boxu zabalí láhev 2Kč 227. SIMON STEVENS Britský designér Simon Stevens má za sebou celou řadu úspěchů a finské Magisso patří k těm největším. Navrhl pro ně populární řadu samochladicích nádob Naturally Cooling Ceramics, která získala přestižní ocenění Feninna, Good Design a Global Innovation Award.


Dejte chladící sklenici do mrazáku a nechte zamrazit tekutinu uzavřenou ve dvojité stěně sklenice. Pak už si jen vychutnávejte svůj mrazivě vychlazený nápoj! Doplňte si zásobu skleniček do kuchyně, ať máte při kempování z čeho doplňovat tekutiny. Vybírat můžete od obyčejných sklenic až po speciální kousky s magnetem. V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno, sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlky i sklo na pivo.


Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek Luigi Bormioli, Crystalex nebo Riedel. Nakupte za nejlepší ceny! Dnes objednáte, zítra máte doma.


Rádi vám poradíme s výběrem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky