pátek 13. ledna 2017

Průmyslová myčka na nádobí

Generace E-VO je sen, který se stal skutečností. Více než jenom krok vpřed: Je to jiná a inovativní generace… Revoluční. Tato generace uspokojí každou potřebu trhu, od požadavků na kompaktní skříň přes vhodnou volbu technologie, poskytující řešení na potřeby a požadavky každého segmentu.


Vybírejte si Gastro myčky nádobí podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Je vybavenou třetím košem na příbory a plnou náplň umí umýt a usušit již za minut!

Najde své využití v provozech, kde se každodenně myjí stovky i tisíce kusů. Jedná se o restaurace, bary, kavárny, může ale sloužit také jako myčka na nádobí do školní kuchyně. Koncepce energie M-iQ poskytuje optimální bilanci využití energie a šetří nejen náklady, ale také přináší dobré klima do umývárny nádobí. Firma NERKON vyvíjí, projektuje a vyrábí mycí zařízení na čistění a odmašťování , mytí přepravek, dílů a nejrůznějších dalších předmětů. Dávkování čisticího prostředku a oplachovacího.


Profesionální myčky na nádobí vysoce kvalitní značky Silanos jsou vhodné do všech typů gastronomických provozů. Myčky na nádobí jsou standardně opatřeny jak dávkováním oplachového prostředku, tak i dávkováním mycího prostředku.

Již výrobce všem uživatelům těchto vysoce kvalitních myček. Průmyslová myčka byla v užívání cca roky. Hygienicky čisté nádobí pomocí M-iQ. Veřejné zakázky a profily zadavatelů na Portálu pro vhodné uveřejnění - největším portálu s veřejnými zakázkami na českém trhu. Poptávka: průmyslová myčka na nádobí , 7x 7x 1. Myčku nádobí Silanos lze zvolit v provedení na 2V ( modely F) nebo 4V.


Myčka nádobí a skla QQ-100. Z hlediska provozu nahřátí bojléru je značně rychlejší provedení myček na 4V. Provedení na 2V je dostačující pro provozy kde není potřeba mytí ”jeden koš za druhým”, ale jsou krátké časové pauzy pro dohřátí bojléru. Druhá generace série myček ProClean disponuje XXL objemehlubší vnitřní dveře dávají více prostoru košíkům. To umožňuje myčce se zásuvkou na příbory pojmout celých sad.


Průběžná košová myčka na nádobí a sklo ETS1 košová myčka ETS1 ETS1 koše velikost 50x50x15cm. Profi myčka průběžná na nádobí a sklo ETS ELFRAMO. Mycí centrum s myčkou ETS lze provozovat v rovném provedení nebo rohovém provedení.


Přímé exlusivní zastoupení v České.

Mycí systém s horním a dolním ramenem v kombinaci s dvojitou filtrací garantuje učinný a pro sklo šetrný mycí proces s dobrým. Stoly s dřezem a impozantní třídící plochou jsou umístěny na těle takového stroje ze stran. Hlavní těleso kupé skříňky myčka při nakládání nádobí je rozděleno na dvě části: základnu a kopuli. V horní části podstavce je místo, které.


Silanos Myčky s dávkovači mycího i oplachového prostředku pro tekuté prostředky Dávkovače si samy automaticky nadávkují. Při provedení na 2V pro velký odběr nutný samostatný přívod a jistič A. D1P DGT průmyslová myčka s předním plněním, univerzální košová myčka D1P DGT určená pro mytí bílého nádobí , velkých pizza talířů a menšího provozní nádobí včetně gastronádob. Nejmenší myčka s předním plněním na černé nádobí v naší nabídce. ForcheAk trváme na čistote. Od pořízení zařízení forchem jsou myta předměty mnohem čistší.


Technologie na nejvyšší úrovni. Díky inovativní robustní profesionální technice a díky programům přizpůsobeným umývanému nádobí , které dalece převyšují požadavky kladené na běžné domácí nádobí , jsou myčky nádobí Miele Professional určeny k profesionálnímu využití. Celá řada možností připojení a. Prodám mycí stroj určení na mytí provozního nádobí z kuchyně jako jsou gastronádoby, hrnce, pánve, lze také použít k mytí klasického nádobí. Díky většímu prostředí uvnitř vhodné na mytí přepravek. Výška 166cm Šířka 100cm Hloubka 80cm rozměry vnitřku: Délka 55cm šířka 72.


Tato myčka je určena k mytí domácího nádobí vhodného pro mytí v myčce. Myčku používejte pouze pro účely, pro které je určená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky