pondělí 23. ledna 2017

Umývátko

Odpadová souprava a umyvadlová baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ. Ať již preferujete ostré hrany či oblé křivky, SMALL Vám nabídne to, co hledáte.


Za zvláštní pozornost stojí rohové umývátko , které může v mnoha případech představovat dokonalé řešení prostorového uspořádání Vaší malé koupelny. V neposlední řadě můžeme nabídnou i skleněné umývátko , nebo umývátko z nerezu - to je velice vhodné do veřejných prostor. S materiálem umývátek souvisí i jejich barva, kromě bílých standardů nabízíme i černé keramikcé umývátko s otvorem pro vodovodní baterii vlevo, nebo vpravo.

The globally operating Geberit Group is the European leader in the field of sanitary products. Geberit operates as an integrated group with a very strong local presence in most European countries, providing the best value when it comes to sanitary technology and bathroom ceramics. Umývátko Classic 4je součástí konceptu Classic, který se vyznačuje klasickými liniemi a praktičností. Pro designově ucelené řešení Vaší koupelny doporučujeme umývátko kombinovat s ostatními produkty, které jsou součástí tohoto konceptu (např. koupací vany, vanové zástěny, umývátka či koupelnový nábytek). Bojujete-li naopak s malým prostorem, doporučujeme umývátko či rohové umyvadlo.


Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Specializovaný internetový obchod a vzorkovna s koupelnovým vybavením přední české značky JIKA. Značka JIKA je díky kvalitě, širokému sortimentu a perfektnímu servisu ideální značkou do každé koupelny.

Same Day Dispatch Mon-Fri Up To 4pm. The Products For Balancing Candida. Extra Volume Discounts. All Oxygen Products Available.


Umývátko je výhrou moderní doby a řešením nešvaru starých, nejen panelákových, bytů - hodí se všude tam, kam kvůli rozměrům nelze umístit klasické umyvadlo. Naleznete u nás jak umývátka rohová, tak kulatá či hranatá. Podle potřeby si můžete zvolit, zda si přejete mít otvor na baterii vlevo, vpravo či uprostřed. Tonic II umývátko 4mm z jemné žárohlíny, s odkládací plochou a otvorem pro umyvadlovou baterii vlevo.


Keramická krytka odpadu. Barevné provedení: bílá Rozměry: 3x 3x 4cm. Umývátko Umývátko Lyra Plus v moderním geometrickém provedení je ideálním řešením do stísněných prostor. Můžeteho instalovat samostatně s designovým sifonem Mio nebo s praktickou jednodvéřovou skříňkou Lyra Plus, která neubírá prostor a pomáhá udržet v koupelně pořádek. Montážní návod k instalaci umyvadel.


Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR. Nelze ho instalovat na zeď samostatně, pouze pomocí sady kovových chromovaných konzolí nebo se skříňkou pod umývátko SD 4Classic.


Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop.

Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Možnosti instalace na zavěšení. Umyvadlo se dodává bez upevňovacích šroubů. Součástí dodávky je upevňovací sada.


Držák na ručník není součástí dodávky, lze doobjednat jako příslušenství. Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky