pátek 27. ledna 2017

Prodám sušárnu řeziva

Prodám starší sušárnu řeziva zn. KOVOS, délka metry na dvě hráně. Sušárna je na rámu, může odjet vcelku, tak i přijela. KOVOS stále pracuje, může sušárnu případně opravit i zprovoznit.


Tepelnou sušárnu řeziva , délka metrů, obsah 8-10m vůz je pojízdný, skládá se venku.

Při rychlé domluvě sleva možná. Obsah sušárenského boxu m3. Podat inzerát bez registrace. Free Shipping Available. Naši nabídku a služby stále rozšiřujeme a zkvalitňujeme.


Hlavním výrobním programem je výroba a zpracování stavebního řeziva , stolařského řeziva , pohledových a mimostředových hranolů, sušení a opracování řeziva , impregnace řeziva a autodoprava. Dále vyrábíme sušené truhlářské řezivo a hoblovaný materiál. Tak zamezíme tomu, aby se vlhkost řeziva zvyšovala i přesto, že je skladováno velmi dlouhou dobu.

Sušení probíhá konvenčně, pomocí kondenzace tepelným čerpadlem nebo pomocí přehřáté. Vyrobeno ze stavebního řeziva s minimálním množstvím suků. Prodejem stavebního a truhlářského řeziva se zabýváme více jak let. Našim zákazníkům nabízíme vždy kvalitní materiál. Většinu sortimentu najdete v našem skladu.


Jako doplňkový prodej jsme zavedli prodej dveřních sendvičů, projekty schodišť, pergol a krovů. Naší prodejní plochu najdete v areálu firmy Fastra. Nabízíme volné kapacity sušáren řeziva , v případě potřeby poskytneme certifikát IPPC. Vše nové, změna projektu.


Převaha středového řeziva , ale i boční řezivo. Vakuová sušárna VS 30 prodám , na. Nabízím k prodeji prkna a fošny suché švestky na paletách cena 39.


Kč za kubík připravujeme i větší množství řeziva švestky k prodeji švestka je v suchém skladu na paletách zatížená betonovými ploky exclusivní materiál Poznámka po dohodě jsme schopni vyrobit vanu či umyvadlo ze. Nabízíme sušení dřeva z dodaného řeziva velkým firmám i malým odběratelům. Máme k dispozici plně automatické komorové sušárny řízené počítačem, které dosahují díky své konstrukci a nejnovější technologii vynikajících výsledků.


Kapacita jedné komory při plném vytížení je 1m 3. Objem cca mřeziva délka fošen metrů Sušící medium teplá voda.

Včetně vozíků a kolejí a veškerých trubek včetně zakrytování až k budově. Truhlář pro výrobu nábytku. Hledám zručného a spolehlivého truhláře pro dlouhodobou spolupráci na našich zakázkách. Pro toho, kdo chce být pánem svého času, můžu nabídnout plně vybavenou dílnu, ve které bude realizovat nejen naše zakázky, ale může po domluvě řešit i své vlastní projekty. Skříňová horkovzdušná sušárna.


Sušárny - nabídky - prodám , prodej, inzerce. Horkovzdušná předsušárna (těstovin). Hledáte-li pilu kde ochotně, rychle a kvalitně splní vaše požadavky, pak využijte Dřevopodnik-Šebek v Běštíně 14 okres Beroun.


Stavební stroje a jiná technika - pronájem a prodej nových a použitých stavebních strojů. Vysoká kvalita, kterou musí produkty společnosti Liebherr splňovat, je zaručena vlastní výrobou všech důležitých komponentů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky