čtvrtek 19. ledna 2017

Čajové svíčky 8h

Doba hoření čajové svíčky závisí nejen na její velikosti, ale také na kvalitě vosku a knotu. Bílé čajové svíčky H-Line, v praktickém balení, které obsahuje 1ks. S prodlouženou dobou svícení vydrží až hodin, to Vám zpříjemní večerní chvíle. Pojďte si vybrat svojí oblíbenou vůni.


O nás Jak nakupovat Obchodní podmínky V. Vážím si vašeho zájmu o čajové svíčky z přírodního sójového vosku. Svíčka čajová 8h , 1ks. Spolu můžeme udělat svět hezčí, než byl včera.


Třeba právě tak, že začneme pálit svíčky vyrobené z obnovitelných zdrojů, nebo recyklovat kalíšky a nezatěžovat tak přírodu dalším odpadem. Klasické čajové svíčky české výroby vhodné do svícnů či aromalamp. Balení XXL po kusech, dlouhá doba hoření.


Jedna svíčka vydrží přibližně hodin. Nastavit hlídacího psa k produktu Čajové svíčky 39mm ( 8h.) 50ks. Velmi kvalitní čajové svíčky s vyšším kalíškem díky kterému mají prodlouženou dobou hoření. Prodloužená doba hoření je cca 8h ! Rozměr kalíšku: x cm.


Vysoká kvalita parafinu, který 1 vyhoří. Zvýhodněná cena, prodej na celá balení. Olejové svíčky MEMORIA: Značkové olejové svíčky. Jako jediné olejové svíčky na našem trhu mají cerifikát kvality RAL. Využití čajových svíček tak našlo uplatnění v řadě domácností.


Jistě jejich výraz „ čajové “, připomíná i malý hrneček, ale nemusíte je mít na stole jen tehdy, když popíjíte čaj. Provoní váš domov i bez zapálení, a to minimálně po dobu 6ti měsíců. Společně s ručně vyráběnou, keramickou aromalampou, kterou od nás dostanete jako DÁREK ,. Kvalitní čajová svíčka s prodlouženou dobou hoření, plně naplněná, v hliníkovém kalíšku. Osobní odběr Objednávky je možné vyzvednout osobně ve skladu v Hořovicích.


Lyngby Glas Stojánek na čajové svíčky Crystal Red. Svícny s jemnou grafikou House Doctor. Orion, Florina, Tescoma a dalších. Všechny tyto předpoklady splňují čajové svíčky vyráběné společností Rentex pouze z kvalitního parafinu.


Ten je navíc obohacován příjemnými přírodními. Upozornění: Nikdy nenechávejte hořící svíčky bez dozoru! Nenechávejte hořící svíčku v dosahu dětí a domácích zvířat o samotě. Ujistěte se prosím, že.


Skladem 11Kč včetně DPH. Detail produktu Do obchodu. Zkusili už jste někdy dát vajíčko do kovového kalíšku od čajové svíčky ? Krásně tam sedí, je to ideální stojánek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky