čtvrtek 19. ledna 2017

Domácí čistič na podlahu

Návody jak si vyrobit domácí leštidlo na podlahy: Čistič a leštidlo na linoleum:. Vyčistíte tak podlahu , vytvoříte na ní lesk a pomůžete její ochraně. Vosk na dřevěné podlahy. Nalijte sklenici olivového oleje do čisté široké.


Krystal mýdlový čistič včelí vosk.

Přípravek na podlahu s obsahem včelího vosku pro dokonalé čištění a ochranu povrchů dřevěných a plovoucích podlah. Na odstranění zaschlých skvrn od sklenic jednoduše přetřete dřevěný povrch touto tekutinou a následně otřete měkkým hadříkem. Kokosové ošetření dřeva rychle a jednoduše. Pokud se vám zrovna nechce připravovat nějaký domácí čistič nebo prostě nemáte čas, dřevo můžete ošetřit i obyčejným kokosovým olejem. Jak vyčistit dřevěnou podlahu a parkety pomocí domácích prostředků?


Pokud zrovna nemáte po ruce čistící prostředky, zkuste vyčistit podlahu například pomocí černého čaje, kávové sedliny, terpentýnu, kysaného zelí či octa. Super recepty na domácí čistící prostředky Pokud nejsi zrovna úklidová maniačka, pak máš stejně jako my ráda úklid rychlý a efektivní a ideálně ještě bez použití chemie. Nemusíš hned shánět složitě bio produkty, vyrob si je jednoduše sama.

Už v základním balení najdete bodovou trysku, ruční hubici, kruhové kartáče a podlahovou hubici. Ruční čistič lze použít jako parní čistič na okna. Větší přístroje představují parní čističe na podlahy.


Kritéria výběru Plošný výkon. Recenze a zkušenosti ukazují, že zásadním kritériem, jež ovlivňuje velikost ploch, které parní přístroj zvládne vyčistit, je plošný výkon. Ten zahrnuje nejen prostor.


Domácí přípravek na čištění odtoku. Zápachu z odtoku se zbavíte tak, že do něj nasypete jeden díl soli, dva díly kyseliny citronové a pomalu zalijete horkou vodou. Na velmi zašpiněný odtok však tento čistič bude příliš krátký. Zkuste pak přidat i ocet.


Pokud chcete vytírat větší plochy, je mop na podlahu téměř nutností. Pokud by vám nestačil ruční mop, můžete si vybrat i moderní parní mop. Výběr nejlepších mopů na podlahu. Vybrali jsme pro vás těch nejlepších mopů na podlahu , které jsou dostupné na našem trhu. Jak jsme tyto modely vybírali?


Tento ruční čistič pak můžete použít při mnoha různých příležitostech čištění. A to se hodí zejména na domácí použití.

Dále se nabízí příslušenství, jako jsou filtry na zachycení prachu, utěrky na podlahu , změkčená rukojeť, speciální nádoby a mnoho dalšího. Univerzální čistič si lze vyrobit také doma, rychle a levně. Náklady na jeho výrobu jsou počítány na koruny. Navíc ze surovin, které máte běžně doma.


Výroba zabere několik málo minut. Je ideální na běžný každodenní úklid. Na vysátou podlahu rozetřeme pomocí mopu zředěný přípravek Dr.


Schutz -Základní čistící přípravek R 10l s vodou v poměru 1:(litr přípravku na litrů vody). Poměr ředění lze upravit v závislosti na znečištění podlahy po pokládce. Sidolux univerzální čisticí prostředek je určen na všechny omyvatelné povrchy a podlahy s vůní konvalinky. Soda power, díky které si poradí s většinou nečistot i mastnotou.


Lze používat jako roztok s vodou pro běžné vytírání a otírání povrchů nebo jako koncentrát na silné nečistoty a mastnotu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky